femeile inalte

Femeile inalte sunt deseori supuse hartuirii sau jignirilor. Alteori sunt discriminate sau pur si simplu le este greu sa ajunga in posesia unor lucruri pe care orice alta femeie le poate gasi cu usurinta.

Normele sociale sunt uneori incorecte. De mult timp, femeile mai inalte sunt catalogate drept nefeminine sau in afara definitiei elegantei.

Din pacate, femeile mai inalte din toate zonele geografice poarta un fel de stigmat al inaltimii. Un stigmat care le stirbeste din frumusete sau feminitate.

Ce frustrari au femeile inalte in societatea noastra

Primele intalniri cu persoane noi si reactiile lor

Femeile inalte au declarat editorilor Elite Daily ca de cele mai multe ori se simt frustrate de reactiile oamenilor care abia ce le cunosc. Si asta pentru ca de fiecare data aud aceleasi replici: “Wow, cat esti de inalta!”.

Femeile inalte se simt puse la colt si se simt neacceptate cand necunoscutii reactioneaza astfel.

Ghinion la haine

Pantalonii scurti sunt prea scurti. La fel si rochiile mini, in care femeile ce sunt mai inalte nu se pot apleca aproape niciodata. Mai mult, bluzele, jachetele, topurile cu maneca lunga par ca au, in cazul lor, maneci trei sferturi.

Pe scurt, trebuie sa isi caute mereu haine “speciale”.

Nu au tocmai noroc la piese de mobilier si accesorii

De multe ori, paturile sunt prea scurte, la fel si lenjeria de pat sau pilotele. Deci, adio somn bun si confortabil!

Femeile inalte sunt adesea rugate de necunoscuti sa ofere ajutor

Pentru ca “ajung mai sus”, femeile inalte sunt rugate adesea de oameni total necunoscuti sa ii ajute cu produse plasate pe rafturile superioare.

De multe ori, femeile mai inalte nu poarta pantofi cu toc, desi si-ar dori

Din pacate, pentru ca societatea deja le priveste drept prea inalte fata de normal, femeile inalte nu poarta pantofi cu toc, desi si-ar dori.

Pana la urma, dragi femeile inalte, fiti voi, purtati ce va doriti si iubiti-va! Cei din jur vor gasi intotdeauna ceva de comentat la adresa noastra!

Citeste si: Nu te pacali singura ca sa fii pe placul tuturor persoanelor. Fii tu insati!

Foto: Guliver