Conform acestui horoscop chinezesc 2017, anul Cocosului de Foc incepe pe data de 28 ianuarie 2017 si dureaza pana in data de 15 februarie 2018. Fiind semnul inceputului de zi si al trezirii, succesul poate fi atins pe parcursul noului an numai prin munca si rabdare, scrie chinesezodiac2017.com. Anul 2017 este reprezentat de semnul de foc in horoscopul chinezesc. Focul reprezinta caldura, putere, intelepciune, insa prezice si aparitia unor ganduri intunecate sau probleme mai vechi.

Horoscop chinezesc 2017: ce aduce anul Cocosului de Foc!

Cel de-al zecelea semn zodiacal din horoscopul chinezesc, Cocosul, aduce anului cateva calitati ale pasarii pe care o are drept simbol: ambitie, mandrie, punctualitate, curaj, pasiune si o pozitie puternica pentru dragoste si seductie. In acelasi timp, noul an aduce si foarte mult entuziasm, perseverenta, nevoie de control si onestitate. Foarte multi nativi vor manifesta o dorinta puternica de a-si atinge obiectivele profesionale si personale in anul 2017.

Conform acestui horoscop chinezesc 2017, persoanele care vor sa atinga mai repede succesul in noul an trebuie sa fie mult mai flexibile, pentru ca stapanul curtii, Cocosul, are tendinta sa fie conservator si acest lucru i-ar putea determina pe unii nativi sa refuze schimbarile sau sa refuze sa aplice strategii noi, care i-ar putea ajuta sa faca progrese in viata. “Intotdeauna mai sus si mereu in actiune” este motto-ul Cocosului de Foc.

Referitor la planul sentimental, foarte multi nativi vor avea parte de mai multa pasiune in viata lor si vor simti nevoia sa isi exprime deschis sentimentele fata de persoana iubita. Nativii care sunt singuri in noul an isi vor cauta dragostea si vor avea sanse mai mari sa intalneasca persoana potrivita.

Anul in care te-ai nascut indica ce semn esti in zodiacul chinezesc, scrie karmaweather.com. Anii de nastere ai unui semn din zodiacul chinezesc iti pot fi utili si in cazul in care planuiesti sa ai un copil, insa iti doresti ca acesta sa se nasca sub un anumit semn zodiacal.

Horoscop chinezesc 2017: ce aduce anul Cocosului de Foc!