relatia de cuplu daca esti extroverta

Afla ce secrete are relatia de cuplu daca esti extroverta, la ce sa fii atenta, pe cine sa iti alegi drept partener si ce calitati sa aiba barbatul de langa tine, daca esti genul de femeie care isi exprima cu usurinta emotiile si gandurile. Am aflat totul de pe Elite Daily.

Un partener de viata al unei fiinte extroverte nu poate fi doar un barbat banal si atat. Daca te simti in largul tau cand vine vorba de exprimarea emotiilor, vei vrea sa stii cum arata relatia de cuplu daca esti extroverta si pe cine e bine sa ai alaturi de tine, de-a lungul vietii. Sigur, nu e o reteta fixa, dar ajuta daca barbatul de langa tine are urmatoarele calitati.

Relatia de cuplu daca esti extroverta – cum arata partenerii perfecti pentru tine:

  1. Sunt rabdatori. Foarte rabdatori

Extrovertii au tendinta de a vorbi mult, sarind de la o idee la alta. Poate dezvolta zeci de subiecte in zece minute. Asa ca rabdarea cu un extrovert este obligatorie.

  1. Pot sa va echilibreze spontaneitatea

Barbatii care au relatii femei extroverte trebuie sa domoleasca valul de emotii pe care acestea le genereaza.

  1. Ei sunt vocea ratiunii

Cum arata relatia de cuplu daca esti extroverta? Sigur stii ca iti place sa faci lucrurile repede si abia apoi sa le analizezi cu adevarat consecintele. Esti impulsiva, sa zicem. Asa ca ai nevoie de o persoana care sa te aduca cu picioarele pe pamant si sa iti dolomeasca din impulsivitate.

  1. Niciodata nu te judeca

Gasirea unei persoane care nu te judeca pentru ce simti si cum exprimi ceea ce simti este esentiala.

  1. Ei nu incearca sa te opreasca, sa te schimbe

Incercarea de a reduce la tacere un extrovert este o cauza pierduta. In plus, nu ar trebui sa fii cu cineva care doreste sa iti taie elanul. Relatia de cuplu daca esti extroverta ar trebui sa aduca langa tine un barbat sigur pe el si pe tine!

  1. Ei stiu cu adevarat cand esti fericita

Deoarece extrovertii sunt de obicei foarte optimisti, ei pot mima fericirea chiar si atunci cand nu o simt. Viitorul partener de viata ar trebui sa stie cand esti intr-o pasa buna sau cand doar te prefaci.

  1. Pot sa duca o gluma

Extrovertii iubesc sa rada si au nevoie de cineva care sa rada cu ei, alaturi de ei.

  1. Extroverta are nevoie de un partener cu simtul umorului

Relatia de cuplu daca esti extroverta are nevoie de simtul umorului la ambele ”capete”. Daca adora glumele tale, ba chiar le si continua, el e alesul!

  1. Asculta ideile voastre fabuloase

Daca extrovertul are mintea setata pe ceva, va intoarce pe toate partile subiectul respectiv. Asta necesita capacitate de atentie si respect. Extrovertul se va simti de valoare daca partenerul il asculta.

  1. Nu sunt interesati sa va schimbe

Nu exista extrovert tacut. Si nici nu prea poate fi facut sa taca. Si de ce ar face-o? Are atatea de zis, cunoaste atatea si are un stil de povestitor innascut!

Relatia de cuplu daca esti extroverta este cu un partener ce apreciaza asta la tine si nu si-ar dori o clipa sa modifice ceva!

Citeste si: Cum comunici cu un introvertit: ce sa nu spui niciodata

Foto: Gulliver