retelele de socializare dupa despartire

Atentie la ce postezi pe retelele de socializare dupa despartire! Cu siguranta orice ruptura amoroasa este dificila, cu atat mai dificila cu cat exista retelele de socializare pe care s-a “oficializat” initial relatia!

La o despartire de iubit, sunt multe resentimente si multe trairi ce raman in suspensie. Cel putin unul dintre parteneri sufera. Cel putin unul dintre parteneri este furios. Implicit, dupa o despartire poate fi greu sa regasesti fericirea. Iubirea pare un miraj. O noua relatie de cuplu poate parea o utopie. Este cu atat mai dificil cu cat exista si presiunea de a posta pe retelele de socializare dupa despartire. Daca te intrebi si tu ce postezi pe Instagram sau pe Facebook dupa ce ai trecut printr-o despartire de iubit, editorii Elite Daily au cateva sugestii.

Ce sa postezi pe retelele de socializare dupa despartire? Absolut nimic! La un moment dat vei reveni si pe Instagram si pe Facebook. Insa, in prima faza, imediat ce ai trecut printr-o despartire de iubit, nu posta nimic.

Mai poti astepta pana sa postezi pe retelele de socializare dupa despartire, mai ales daca separarea a fost una traumatizanta. Desi poate vei dori sa postezi pe Instagram sau pe Facebook ca iti merge bine, ca esti disponibila sau ca viata este frumoasa, specialistii te sfatuiesc sa te abtii, cel putin imediat dupa ce te-ai despartit de partener sau el te-a parasit.

Ce sa nu postezi pe retelele de socializare dupa despartire? Nu atrage atentia ca o postare in care arati cat esti e „fericita”

Vei avea tendinta de a-i arata tu lui ce a pierdut si cat de bine iti merge dupa ce treci printr-o despartire de iubit. Totusi, nu o face pentru ca si el si restul lumii vor vedea exact care este intentia ta. Si mai mult, in loc sa „investesti” timp si energie in a-l face pe el sa vada ce a pierdut (un fel de razbunare, daca vrei) mai bine concentreaza-te pe tine. Pe ceea ce simti. Ai nevoie sa plangi, sa te simti trista, sa fii furioasa, sa gestionezi toate emotiile, pentru a trece peste despartirea de iubitul tau.

Editorii Elite Daily te sfatuiesc sa postezi pe retelele de socializare dupa despartire detalii despre o noua calatorie (da, este recomandat sa mergi intr-o calatorie singura, cand te simti in stare).

Incearca, deci, sa stai departe de postarile razbunatoare de tipul „vezi ce ai pierdut?” pentru ca, de fapt, trasnmiti mesajul ca nu ai trecut peste despartirea voastra. Similar cuplurilor ce posteaza prea multe despre ei pe retelele de socializare, care nu sunt tocmai fericiti in viata reala, cu cat postezi mai multe imagini atragatoare (tu pe plaja in costum de baie, de exemplu) dupa o despartire, cu atat perceptia este inversa si vei parea mai nefericita.

Cel mai bine este sa nu postezi deloc o perioada. Astfel, fostul tau iubit va fi alertat. Se va intreba ce este cu tine. Unde ai disparut si mai ales cu cine. Atunci cand alegi sa revii pe retelele de socializare dupa despartire, gandeste-te sa postezi pe Instagram ceva care sa ii aduca aminte cat esti de draguta, nu ceva care sa il faca sa se intoarca (pentru ca pana la urma, nu ai nevoie de asta!)

Specialistii Elite Daily te sfatuiesc inainte de toate sa te gandesti la cum te simti tu dupa o despartire. Fie ca alegi sa ii arati ce a pierdut, fie ca te retragi de pe retelele de socializare dupa despartire, concentreaza-te pe ceea ce simti si treci prin toate stadiile emotionale ale unei separari, tocmai pentru a te reintoarce la tine si la o viata noua.

Citeste si: Cum iti dai seama daca fostul te urmareste pe retelele de socializare

Foto: Guliver