te apropie de partener

Daca vrei sa sporesti intimitatea in relatie, fii atenta la acele experiente in cuplu care te apropie de partener. Unele experiente va pot suda relatia de cuplu. Altele va demonstreaza ca nu sunteti facuti unul pentru celalalt. Oricum, toate va invata sa va cunoasteti reciproc.

Atunci cand incepi o relatie si lucrurile devin serioase, este vorba de un parteneriat. Despre ce doriti VOI. Despre a trece prin experiente in cuplu, impreuna. Intimitatea in relatie inseamna si sa stii ca te poti baza oricand pe iubitul tau, si el pe tine.

Unele experiente te pot distanta de iubitul tau si altele te apropie de partener. Nu vorbim doar despre momentele tragice peste care treceti impreuna, ci la micile experiente in cuplu pe care uneori tindem sa le trecem cu vederea.

Fiecare intamplare, fiecare experienta in cuplu este un prilej de a va cunoaste si de auto-cunoastere. Este prilejul unui compromis sau a unui conflict.

Daca te intrebi ce experiente te apropie de partener, descopera sugestiile specialistilor Bustle. Incepeti chiar de acum sa va construiti intimitatea in relatie. Incepeti de acum sa va construiti o relatie pe termen lung.

  1. Planurile financiare in doi va sudeaza cuplul

Desi nu ne place sa admitem uneori, banii sunt o componenta importanta in cuplu. Reprezinta unul dintre motivele de discutie intre parteneri. Felul in care cheltuim sau economisim bani spune multe despre cine suntem.

Gestionarea finantelor este una dintre marile provocari in cuplu si asta pentru ca partenerii nu discuta despre problemele lor, ci le ascund sub covor si spera ca va fi totul in regula.

Faptul ca iti discuti detaliile financiare in cuplu te apropie de partener, va face mai intimi. Cu cat luati mai multe decizii impreuna, cu atat relatia voastra evolueaza.

  1. Orice achizitie importanta facuta impreuna te apropie de partener

O canapea, o masina, o casa: aceste achizitii importante va ajuta sa va cunoasteti. Te vei cunoaste pe tine si il vei observa si pe el.

Cu fiecare achizitie, tu si partenerul tau va veti observa si veti vedea daca cumparati pentru ca aveti nevoie sau pentru ca doriti, daca va implicati in alegere sau preferati pasivitatea.

Orice achizitie poate sa te apropie de partener sau poate sa te desparta, daca diferentele dintre voi sunt majore si nu sunteti dispusi sa ajungeti la compromis.

  1. Intimitatea in relatie creste cand va cunoasteti parintii

Cand va cunoasteti parintii, este semnul ca relatia este serioasa. Este un eveniment in relatie.

  1. Este important sa va stiti prietenii

La fel si cunoasterea prietenilor te apropie de partener. Sau te poate impinge mai departe, daca nu exista compatibilitati sau se declanseaza conflicte.

  1. Fiti gazda unei petreceri si veti vedea cine sunteti fiecare si ce dinamica aveti in cuplu

Sunteti doua persoane diferite, asa ca a deveni gazdele unei petreceri va poate suda relatia. Veti invata multe despre voi in aceasta situatie. Organizarea unei petreceri este ocazia de a va da seama ce discrepante sunt intre voi sau ce diferente sunt de nedepasit.

  1. Cand mergi la un eveniment important cu iubitul, devii mai apropiata de el

Te apropie de partener si sa mergeti ca pereche la un eveniment important. La aceste experiente in cuplu sunteti unul alaturi de celalalt si va recunoasteti relatia in fata celorlalti.

  1. Mergeti in prima vacanta impreuna

Fie ca este vorba de un weekend la munte sau o excursie ori o vacanta de vara, primul vostru concediu intr-un alt loc va va arata cum gestionati situatiile stresante, cat sunteti de flexibili, cum interactionati cu oameni si locuri noi.

Prima vacanta cu iubitul poate sa te apropie de partener sau poate fi un dezastru. Oricum ar fi, este o metoda buna de a va invata reciproc felul de a fi.

Citeste si: Ce trebuie sa faca cuplurile inainte de casatorie: etapele de intimitate ale relatiilor

Foto: Guliver