Cum sa realizezi un machiaj complet, frumos si potrivit pentru zi, mai ales cand esti conditionata de buget? Am aflat raspunsul!

Atunci cand trebuie sa iti cumperi un produs nou, pe langa recenzii si recomandari, un aspect important mai este si pretul. Chiar daca nu iti vine sa crezi, am aflat cum sa realizezi un machiaj complet cu produse pana in 50 de lei.

Cum sa realizezi un machiaj complet, de ce produse ai nevoie? Ei bine un astfel machiaj este alcatuit dintr-o baza matifianta, un fond de ten, anticearcanul si pudra. Dupa ce le-ai aplicat pe acestea urmeaza fardul de pleoape, insotit sau nu, depinde de preferinte, de un eyeliner. Machiajul ochiilor se incheie cu mascara. Apoi poti trece la sprancene si la conturarea fetei cu blush si iluminator. Ce iti mai ramane acum de facut? Buzele!

cum realizezi un machiaj complet

Asa cum spuneam si la inceput, pretul este un aspect important. Nu iti doresti sa cheltui zilnic sume impresionante pe fardurile pe care le consumi repede.

Tocmai pentru ca stim cat de greu e sa-ti alegi produsele potrivite cand vrei sa stii cum sa realizezi un machiaj complet cu produse mai ieftine de 50 de lei ti-am pregatit cateva sugestii: