Desi fiecare produs de make-up are importanta lui in economia machiajului, exista si un top trei, format din cele care se regasesc, negresit, in orice portfard. Mascara e pe primul loc!

Indiferent daca vrei un machiaj elaborat, a carui realizare implica nu numai timp si atentie, ci si folosirea unui numar mare de produse sau doar un machiaj simplist, al carui unic rol e sa diminueze micile imperfectiuni, mascara este obligatorie in ambele cazuri!

De fapt, in top trei produse de make-up utilizate cel mai des se gasesc mascara, fondul de ten si balsamul de buze. Daca fara cele din urma, mai treaca-mearga, iesi din casa, la mascara rar se intampla sa renuntam. Explicatia e simpla: cu cat privirea este mai bine pusa in evidenta, cu atat intreaga fizionomie a fetei iese in avantaj.

Ochii sunt cei care atrag cel mai mult atentia asa ca e esential sa punem accent pe ei. Unde mai pui ca nici macar nu e greu – simpla aplicare a unei mascara face uneori cat un smokey eyes sofisticat! Sigur, aceasta “magie” se intampla atunci si numai atunci cand folosim o mascara potrivita!

Totul e important: textura produsului, rigiditatea lui, aderenta la gene si compozitia periutei de aplicare. Poti sa speri ca, folosind mascara, vei avea un look natural si fresh, dar risti sa obtii niste gene supra-incarcate, artificiale, de pe care mascara se va scurge si ti se va intinde pe piele.

Asa ca ai nevoie de un produs complex, usor de folosit, de a carui aplicare sa te bucuri intreaga zi!

Eu am descoperit unul – The Colossal Spider Effect de la Maybelline! Abia lansat pe piata, cu un pret mai mult decat decent – ti-l poti cumpara de aici – face in asa fel incat sa obtii un look de femme fatale! Atuurile acestui produs sunt latexul lichid si perisorii in forma de con, perfect adaptati formei naturale a genelor.

colossal_spider_crop

Ioana Stratulat, make-up artist official Maybelline Romania, e declarat intr-un interviu pe care ni l-a acordat imediat dupa ce s-a intors de la New York Fashion Week, unde a facut parte din echipa de make-up artisti ai evenimentului, ca in mare voga pe finalul acesta de an, cu prelungire in primavara 2017 este reinventarea machiajului genelor! Se pune accent pe arcuire, pe volum usor exagerat, pe dramatism – se aplica mascara atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare, procedeu care da adancime privirii – si pe curaj.

Daca o sa te uiti aici o sa intelegi ca toate aceste dorinte iti pot fi indeplinite!

Ce trebuie sa retii? Alege o mascara ce nu contine parabeni si parfum, care are o rezistenta ridicata la transfer si adera rapid la structura genelor, una care are o periuta curbata, cu peri cat mai ergonomic dispusi, care nu incarca genele, ci doar le potenteaza volumul natural si face in asa fel incat ele sa castige si in lungime. Colosal? DA! The Colossal Spider Effect!

Daca nu eu, atunci poate te convinge acest clip:


Sunt foarte curioasa ce impresii iti lasa dupa ce o vei folosi. Primesc cu bucurie orice review 🙂