Cand vine primavara, esti atenta la toate tendintele de beauty de sezon! Ce culori se poarta in machiaj, ce coafuri iti faci la petreceri si mai ales ce nuante de par pentru ten deschis poti alege – sunt doar cateva dintre aspectele pe care le ai in vedere cand iti pregatesti look-ul de primavara!

Totusi, daca ai tenul deschis, te poti confrunta cu mici probleme! Trebuie sa aplici intotdeauna SPF, pentru ca pielea ta se arde foarte repede la soare, iar pe langa asta, sa alegi mereu culorile potrivite pentru tonul tenului tau asa incat sa nu pari palida. Rujurile, fardurile de pleoape si nuanta parului nu se potrivesc la fel pe fiecare tip de piele. Culoarea aleasa intr-un mod nepotrivit te poate face sa pari prea stearsa sau incercanata.

nuante de par pentru ten deschis

In schimb, culoarea aleasa corect te va ajuta sa iti evidentiezi trasaturile si tonul frumos al pielii. Tocmai de aceea, este indicat sa alegi corect nuante de par pentru ten deschis. Ele se vor mula perfect pe pielea ta ca de portelan, fara sa iti accentueze defectele sau sa creeze efecte neplacute.

Mai departe, te invit sa descoperi nuante de par pentru ten deschis, ideale pentru aceasta primavara: