ulei batiste

Odată cu prima lună de toamnă simțim nevoia să facem o recapitulare mentală a verii.

Cu telefonul în mână și nostalgia în gând, dăm scroll la sute de fotografii făcute în vacanță. “Ce bine mergea rochia albă de poplin cu coșul de rafie. Ah, și costumul de baie roșu mi-a pus atât de bine siluetă în valoare.”

Îți treci mâna prin păr și îl simți cam aspru, încurcat și degradat. Zâmbești la gândul că e puțin decolorat de soare și că a prins toate valurile verii, însă idea de a intra în toamnă cu părul degradat nu te amuză deloc.

#Scapadeincurcaturi cu #Batiste Oil Mist! Noul produs este un ulei de păr revoluționar care descurcă, îngrijește și reduce ruperea părului cu până la 50%.

Fiind sub formă de spray este foarte ușor de folosit în orice moment al zilei, la fel ca toate produsele din gama șampon uscat și stylist Batiste. Cu o formulă ușoară ce nu încărca părul, repară firele deteriorate și le netezește pe cele electrizate.

Batiste Hydrating Oil Mist este infuzat cu uleiuri de Inchi și Abyssian ce revitalizează părul și îl hidratează instanteu. Oil Mist lasă părul moale, neted și mai ales fără încurcături.

Produsul se găsește doar în farmaciile #Sensiblu.