Exista tratamente de infrumusetare pentru acasa, pe care le poti face in timpul liber. Mastile hidratante pentru fata sau par, tratamentele pentru unghii sau scruburile facute in casa sunt doar cateva idei de tratamente pe care sa le faci singura.

Tratamentele naturale, facute in casa, chiar de tine in bucataria ta sunt cat se poate de eficiente. Ca sa nu mai vorbesc de sanatoase. Cand iti prepari singura masca pentru fata, scrubul pentru corp sau tratamentul pentru un par cat mai sanatos, nu folosesti decat ingrediente naturale, evitand parabenii sau alte substante chimice. Foloseste-le cu incredere atunci cand vrei sa-ti organizezi o zi de spa la tine acasa!

tratamente de infrumusetare pentru acasa

Maioneza, un ingredient pe care sa il folosesti in tratamente de infrumusetare pentru acasa!

Hairstylistul Nathaniel Hawkins a povestit pentru Popsugar ca aceasta metoda de moda veche functioneaza datorita aportului foarte mare de proteine. Uleiul este ingredientul care face parul mai stralucitor si mai matasos, iar oul are proprietatea de a-l face mai puternic. Hawkins ne recomanda sa-l aplicam inainte de spalare, pe parul uscat, iar apoi sa samponam de doua ori.