tratamente pentru unghii fragile

Probabil te intrebi ce tratamente pentru unghii fragile sa incerci pentru ca te-ai saturat de mersul la salon si de manighiura cu gel. Daca solutiile naturiste cu vitamina E si lamaie nu au functionat, sa vedem ce ne ofera industria produselor cosmetice in acest sens. 

Chiar daca manichiura cu gel a acaparat atentia doamnelor si domnisoarelor, multe dintre noi inca se bucura de realizarea manichiurii acasa, cu propriile noastre unelte si lacuri. Totusi, atunci cand unghiile devin casante, se rup repede si se exfoliaza incontinuu, avem o problema si trebuie sa o rezolvam.

3 tratamente pentru unghii fragile de incercat acasa

1. Sally Hansen este un brand care se ocupa de ingrijirea manichiurii si a pedichiurii. Chiar in acest inceput de vara expertii liniei de produse cosmetice au lansat si rebranduit o serie de tratamente pentru unghii fragile. Unul dintre ele este Complete Care 7 in 1 (34 lei), un produs care pe langa faptul ca intareste unghiile, le hidrateaza si poate fi folosit ca base coat sau top coat. In acelasi sens putem folosi si Diamond Strength (30 lei), un tratament cu proprietati asemanatoare, dar care ofera o intarire mai intensa.

tratamente pentru unghii fragile

2. OPI, un brand foarte cunoscut in ceea ce priveste ingrijirea manichiurii si a pedichiurii, are o gama de intaritoare pentru unghiile casante si anume Nail Envy Nail Strenghtener (106 lei). Spun ca este o gama pentru ca lacul nu este doar transparent ci exista in mai multe nuante. Produsul este foarte laudat la nivel international, poate fi folosit ca base coat dar si ca top coat, se gaseste atat in varianta lucioasa cat si mata. Faptul ca el este disponibil chiar in mai multe nuante este un mare avantaj.

tratamente pentru unghii fragile

3. Jessica Bend Don’t Break (52 lei) este un intaritor de unghii mai accesibil decat optiunile oferite de OPI dar tot odata este un produs regasit in kit-urile foarte multor manichiuriste. Acest lac de unghii poate servi ca base coat. El trebuie aplicat de unghia curata in cel putin doua straturi si trebuie lasat sa se usuce. Nu poate juca rolul unui top coat dar promite intarirea unghiilor in cateva zile.

27087

Tu ai incercat vreunul dintre aceste tratamente pentru unghii fragile?

Foto: Guliver

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!