De cele mai multe ori, poza din buletin nu este o fotografie cu care sa te mandresti. Aglomeratia, statul la coada si unghiul nepotrivit nu te-au ajutat deloc sa obtii cea mai buna imagine cu tine. Pentru a evita momentele in care nu te simti bine cu poza ta din buletin, ti-am pregatit cateva trucuri pentru fotografii reusite!

De cate ori nu ti s-a intamplat sa refuzi sa-i arati buletinul cuiva, strict pentru ca nu iti place cum ai iesit in poza? Stai linistita, toate trecem sau am trecut prin asta!

Imi amintesc de prima data cand mi-am facut fotografia pentru buletin. Am fost foarte incantata, la 14 ani, ca urmeaza sa am un act de identitate al meu, pana cand mi-am vazut poza. Prima intentie, cu mintea mea de adolescenta, a fost sa-l pierd, ca poate urmatoarea poza va fi mai reusita. Totusi nu am facut asta, dar nici poza de la 18 ani, tot din buletin, nu este cea mai buna fotografie cu mine.

trucuri pentru fotografii reusite

Sunt foarte rare cazurile in care o persoana se mandreste cu poza din buletin. Atunci cand mergi sa-ti faci fotografii urmeaza sa stai la coada, persoanele se grabesc si rezultatul nu este nici pe departe cel pe care ti-l doresti sau la care te astepti.

Totusi, cu ajutorul unor trucuri de machiaj, pe care le-am aflat de pe Refinery29, poti obtine poze bune, chiar si atunci cand vine vorba de buletin, pasaport sau permisul de conducere.

Descopera in continuare, sase trucuri de machiaj pe care le poti folosi pentru fotografii reusite: