Dependenti de adrenalina sunt cei care adora sa infrunte pericolele. Ii face mai puternici.

Cu totii riscam in viata, insa nu toata lumea calculeaza in amanunt deciziile luate. Este vorba despre cei dependenti de adrenalina, care risca din pasiune pentru aventura. Yourtango.com a facut un clasament cu zodiile recunoscute ca fac o pasiune din a infrunta pericolele.

Nativii nascuti in aceste zodii adora sa traiasca la limita si nu se gandesc foarte mult la consecinte. Merg pe principiul ca riscul poate aduce si castig, fie ca incearca sa se strecoare printre usile metroului, fie ca-si lasa jobul si casa si isi refac viata in alta tara. Se numesc dependenti de adrenalina si, potrivit studiilor in domeniu, cei care adora riscul au un iQ mai ridicat decat cei care prefera sa duca o viata confortabila. Cu toate acestea, nu inseamna ca daca isi asuma un risc mare au si luat cea mai buna decizie.

Dependenti de adrenalina – nativii in zodia Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Nativii in aceasta zodie sunt foarte nesiguri si imprevizibili cand vine vorba sa ia decizii. Uneori actioneaza in graba cand trebuie sa rezolve ceva, alteori aleg solutia cea mai riscanta, desi stiu ca pot pierde foarte mult. Culmea, in spatele deciziilor pe care le iau persoanele nascute in aceasta zodie sta intotdeauna atingerea unui scop precis.

Leu (23 iulie – 22 august)

Esti nascuta in zodia Leu? Cel mai probabil iti place sa faci alegeri radicale in viata. Pentru ca esti un lider nativ, nu te dai inapoi de la nimic si nu refuzi sa conduci lumea, daca s-ar putea. Cand nimeni nu-si asuma riscul, tu esti cea care o face si esti mandra de asta, indiferent de urmari.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Curajoasa si avand cunostinte vaste in orice domeniu, persoana nascuta sub protectia acestui semn astral crede ca in viata trebuie sa iti asumi riscuri. Altfel nu poti evolua. Ii place sa ia decizii importante, le priveste cu entuziasm si mai putin cu teama, pentru ca stie ca din orice esec poate invata lectii importante.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Un Sagetator iubeste aventura si va alege intotdeauna calea cea mai riscanta pentru a ajunge la destinatie. Vede in orice lucru o experienta de viata si simte ca, indiferent de rezultat, pierderea va fi mica in comparatie cu castigul pe care il va dobandi in urma riscului. Nativii acestei zodii vor sa simta pe propria piele ca au gresit ca s-au implicat in ceva riscant decat sa regrete ca nu au incercat. Le place aventura, dar si activitatea fizica.

Citeste si: Ce sport ti se potriveste in functie de zodie. Tine cont de ce spun astrele!

Foto: Guliver