Fiecare sezon iti aduce in prim plan o serie de piese inedite, care, odata adaugate in garderoba ta, vor da personalitate tuturor tinutelor in care le vei purta. Toamna aceasta este fara indoiala bogata in ceea ce priveste accesoriile si sunt sigur ca deja ai lista de shopping plina de ele. Iata cum porti fularul matlasat, una dintre cele mai (aparent) complicate piese din colectiile de sezon. Este o piesa de zi pe care chiar nu trebuie sa o ratezi si dupa care trebuie sa te pornesti la shopping chiar acum, avand in vedere ca nu esti sigura care a pus ochii pe ea.

cum porti fularul matlasat

Te asigur ca fularul matlasat este o piesa care doar pare complicat de purtata. In realitate, lucrurile sunt foarte simple. Poarta-l peste pulovere si hanorace cat mai casual sau chiar peste blazere de zi sau de birou. Il poti scoate in evidenta punandu-l in contrast cu ajutorul unor accesorii stralucitoare, cum ar fi cerceii bijuterie sau o bereta decorata cu perle supradimensionate.

Cum porti fularul matlasat: este o piesa care se potriveste de minune in tinute eclectice, alaturi de accesorii stralucitoare, pulovere supradimensionate si blugi cu aplicatii