Nu mai incape indoiala ca tricotajele sunt deliciul sezonului rece. In toamna aceasta, marii retaileri iti ofera niste optiuni super stylish de pulovere si cardigane. Dintre ele poti distinge, fara prea mari eforturi, si cateva rochii tricotate, care da, arata ca niste pulovere supradimensionate. Iata cum porti rochia tricotata intr-o tinuta de zi in care te vei simti si confortabil si din cale afara de stilata. Pentru ca da, o tinuta de zi, oricat de practica ar trebui sa fie si oricat de agitata ar fi ziua cu pricina, trebuie sa fie si in pas cu tendintele. Si chiar nu este greu sa obtii asta.

cum porti rochia tricotata

Pentru a evita combinatiile vestimentare plictisitoare, fa urmatorul lucru. Alege sa iti completezi tinuta cu o geanta de postas decorata cu broderii stralucitoare si niste cizme lungi, fara toc.

Cum porti rochia tricotata: sezonul acesta o poti remixa in tinute cool de zi, fie alaturi de o pereche de blugi skinny si niste bocanci, fie o poti arunca peste o camasa lunga si o pereche de cizme la fel de lungi, tip soseta