Unul dintre cele mai iubite branduri de fashion din lume ajunge, in sfarsit, si in Romania! Pe 3 septembrie, in mall-ul PARKLAKE, va fi inaugurat primul magazin Forever 21 de la noi din tara.

Pentru a sarbatori cum se cuvine acest hotspot al modei din Romania, debutul se face cu o surpriza: primii 300 de cumparatori vor primi vouchere-cadou in valoare de 50 de lei!

Brandul, care face o promisiune de efect chiar din titlu, este exact asa cum se prezinta: fresh, sexy, feminin, asigurandu-le celor care il aleg o imagine mereu tanara.

forever21-1forever21-2
Ce stil preferi? Pur feminin, cu accente rock sau baby-doll? Pe toate le regasesti in colectiile Forever 21. Hainele si accesoriile sunt dedicate femeilor care isi doresc sa se simta bine in propria piele, celor care pun accent pe nonsalanta si curaj, celor care stiu ca varsta e doar un numar.

Poti sa te simti ca la 20 de ani si daca buletinul nu confirma anii. Face asta Forever 21 pentru tine!

Implicit, confirma “visul american” – poti fi orice vrei tu sa fii! Chiar si mereu tanara. Aceasta e, de fapt, chiar filozofia acestui brand – lansat in urma cu 30 de ani in Los Angeles, faima a depasit de mult granitele Statelor Unite si a devenit unul dintre cele mai puternice nume din industrie.

Totul e nou si sustine spiritul Forever 21 – zilnic veti gasi noi produse la preturi accesibile care scot din impas orice fashionista care isi doreste un look de nota zece!

Daca vrei sa fii una dintre norocoasele care tanjeste dupa un astfel de outfit, Forever 21 are pentru tine inca o surpriza!

Alege una dintre cele trei tinute pe care le gasesti aici, spune printr-un comentariu la acesta postare care e preferata ta si ai posibilitatea de a castiga un voucher de 100 de lei, valabil la marea deschidere a magazinului, de pe 3 septembrie!

Be young, be Forever 21!