Sezonul acesta, diversifica-ti pe cat de mult posibil toate tinutele de cocktail, de party sau de seara. Daca este vorba despre un look elegant, atunci poti opta oricand si pentru o pereche de pantaloni largi eleganti. Ti-am pregatit o selectie de cinci modele pe care sa le treci pe lista de shopping si pe care trebuie sa le ai cu orice pret in garderoba ta de sezon.

pantaloni largi eleganti

Chiar daca pare greu de crezut, uneori o pereche de pantaloni eleganti iti poate da o nota de feminitate mai puternica decat o rochie cu spatele gol. Conteaza doar tipul de eleganta pe care vrei sa il abordezi si daca esti pregatita sa accepti ca exista o mare varietate de piese care iti pun in evidenta feminitatea.

Alege o pereche de pantaloni culottes intr-o nuanta metalizata, o pereche de pantaloni palazzo clasici, negri, legati cu cordon, sau niste culottes albi, simpli, decorati cu nasturi metalici. Nu trebuie sa iti scape din vedere nici pantalonii nude trei sferturi, cu cadere usoara si design minimalist.

Vara asta, integreaza o pereche de pantaloni largi eleganti in orice tinuta pe care ti-o pregatesti pentru o ocazie speciala