Stiu, nici tie nu iti vine sa crezi cand prognoza meteo te anunta ca temperaturile vor ajunge pana la 38 de grade Celsius la umbra. Probabil prima reactie pe care o ai, la auzul unor astfel de vesti, este sa te refugiezi imediat langa o piscina sau chiar undeva la munte, unde ai garantia ca este foarte racoare. Dar daca nu poti face asta si ai de respectat un program strict, care te tine in oras, ai nevoie cu siguranta de o tinuta anticanicula. Iata cateva piese din colectiile de sezon ale magazinelor care te pot ajuta sa iti compui un outfit atat stylish, cat si practic.

Ce nu trebuie sa-ti lipseasca: Pe langa crema solara si apa termala, care sunt obligatorii in fiecare zi, palaria este unul dintre accesoriile fara care nu ai voie sa iesi din casa. Nu cred ca mai este nevoie sa iti spun de ce. Alege un model crosetat sau unul impletit din iuta.

Tinuta anticanicula: combina cat mai smart piesele din garderoba ta, pentru a infrunta vremea insuportabila. Nu trebuie sa iti lipseasca palaria si piesele cu un croi cat mai lejer

Cum te imbraci: pe langa rochiile lejere de vara, mai poti opta si pentru o combinatie de top & pantaloni scurti. Topul trebuie sa fie unul alb, din poplin, cu un croi cat mai lejer. Pantalonii pot fi o pereche de blugi scurti si rupti sau una ceva mai confortabila, cu un croi mai lejer.

Accesoriile: nu purta foarte multe pentru ca, daca o faci, te vei trezi cu o tinuta aglomerata. Alege un colier cu un pandantiv statement si mai adauga doar catea inele minimaliste. Vei avea o tinuta mai mult decat completa.