Dupa colaborarea cu Rihanna, Coldplay s-au orientat spre o alta vedeta la fel de populara: Beyonce. Iar Hymn for the Weekend, rezultatul “intalnirii” lor, nu e doar o piesa buna, ci are si un clip fascinant.

Membrii trupei Coldplay si Beyonca au mers impreuna in India si au sarbatorit Holi, festivalul culorilor si al dragostei, in superbul videoclip “Hymn for the Weekend”. Piesa a fost inclusa si pe albumul A Head Full of Dreams. Videoclipul a fost lansat cu o saptamana inainte ca trupa si vedeta pop sa cante impreuna la cea de-a 50-a editie Super Bowl pe 7 februarie.

Ben Mor a regizat clipul, in care joaca, de asemenea, si o actrita faimoasa la Bollywood, Sonam Kapoor. Noul clip al trupei Coldplay a fost filmat in Mumbai, India, iar membrii trupei au cantat noua piesa in timp ce erau acoperiti cu culorile care sunt aruncate in mod traditional pe cei care participa la sarbatoarea religioasa indiana.

Hymn for the Weekend: al treilea clip de pe noul album Coldplay

Beyonce joaca rolul unui star de cinema, care este prezent pe televizoare si pe panourile din oras, in timp ce Chris Martin se indreapta spre un cinematograf pentru a o urmari. Beyonce poarta pe tot parcursul clipului de la Hymn for the Weekend rochii elaborate, bijuterii si tatuaje henna, alese in ton cu culoarea locala.

Hymn for the Weekend este cel mai recent single de pe al saptelea album Coldplay, care a fost lansat in decembrie. LP are printre invitati pe Noel Gallagher, fosta sotie a lui Chris Martin Gwyneth Paltrow si fiica lui Beyonce Blue Ivy Carter. “Hymn for the Weekend este cel de-al treilea clip de pe acest album dupa “Birds” si “Adventure of a Lifetime”.

In decembrie, trupa Coldplay a fost desemnata ca fiind cap de afis pentru Super Bowl 50, iar alaturi de ei vor mai canta si cei de Bruno Mars, care au participat si la editia din 2014 a Super Bowl. Confirmarea includerii lui Beyonce in spectacol a venit la inceputul acestei luni.

Citeste si despre “Regimul raw part-time al lui Beyonce”!

Foto: captura din clip