halle berry a trait pe strazi

Vedete precum Halle Berry, Kelly Clarkson sau Shania Twain au milioane de fani, duc un trai confortabil si au foarte mare succes. Ele mai au ceva in comun: in tinerete au avut perioade de saracie si au locuit pe strazi.

Ai fi socata sa afli cate dintre numele de pe copertile de revista, din topurile muzicale si din listele cu castigatori de Oscaruri au trait la un moment dat fara garantia ca vor avea ce manca a doua zi. Unele dintre ele au avut copilarii foarte dificile, in timp ce altele au pariat totul – si au castigat – pe visul lor.

Este o dovada in plus ca viata ne poate servi intorsaturi de situatie: de la foarte bine la foarte rau si invers. Daca treci prin momente dificile, nu dispera. Incearca sa-ti aduci aminte ca prin talent, munca si consecventa poti sa reusesti sa depasesti orice obstacol.

Celebritati de la Hollywood care au trait pe strazi

Halle Berry. Actrita a renuntat la viata comoda de acasa pentru ca avea incredere in visul ei: de a fi vedeta la Hollywood. Atunci cand avea 21 de ani, aceasta a plecat de acasa pentru a deveni actrita, impotriva dorintelor mamei ei. In prima etapa a carierei, ea a locuit in adaposturi pentru oameni ai strazii. In 2002, Berry a castigat Oscarul pentru interpretarea din „Monster’s Ball” si a jucat in blockbustere precum seria „X-Men”, „Die Another Day” si „Swordfish”.

Hilary Swank. Spre deosebire de Berry, mama lui Hillary Swank a crezut in talentul fiicei ei. Asa ca, atunci cand avea 13 ani, cele doua s-au mutat la Los Angeles impreuna. Au locuit in masina si isi asigurau locul la castinguri cu ajutorul telefoanelor publice. Astazi, Hilary este castigatoarea a doua Oscaruri, pentru „Million Dollar Baby” si „Boys Don’t Cry”.

Kelly Clarkson. Cantareata care a castigat primul sezon al reality show-ului „American Idol” a ramas fara acoperis deasupra capului atunci cand casa ei a ars intr-un incendiu. Pentru o vreme, ea a dormit in masina sa. Ulterior, cel de-al doilea album al sau a fost vandut in peste 15 milioane de exemplare in lumea intreaga.

Shania Twain. Cunoscuta interpreta de muzica country a locuit, atunci cand avea 14 ani, la un camin pentru cei fara adapost din orasul canadian Toronto. Ea a stat acolo impreuna cu mama ei si cei trei frati. Pentru a face bani, Twain a inceput sa cante in baruri atunci cand avea 8 ani. Acum detine titlul onorific de „Regina a muzicii country pop”.

Lil’Kim. Inainte ca rapperita sa devina celebra, ea a fost data afara din casa de catre tatal ei. Era inca o adolescenta. A petrecut o vreme pe strazile din cartierul new yorkez Brooklyn, impreuna cu prietenii ei. Apoi a facut primii pasi in cariera muzicala si a devenit una dintre cele mai cunoscute interprete.

Jewel. Cantareata si-a dat demisia de la un job atunci cand seful ei a hartuit-o sexual. Pentru ca n-a mai putut sa-si plateasca chiria, ea a fost data afara din apartamentul in care statea. A locuit in masina ei veche si aproape a murit din cauza unor probleme cu rinichii pe care nu avea bani sa le trateze. Apoi a cucerit lumea muzicala cu vocea puternica si hitul „Foolish Games”, care au salvat-o.

Citeste si: “Diferente intre oamenii fericiti si cei nefericiti

Foto: Guliver