La Critics’ Choice Awards 2018, Angelina Jolie a purtat o rochie absolut ravasitoare, cu care a iesit din tiparele fashion cu care ne-a obisnuit pana acum. Insa nu a fost singura care a primit note de trecere din partea designerilor. Actrite si vedete renumite, precum Nicole Kidman, Jessica Chastain sau Allison Williams, au ales tinute demne de Covorul Rosu, la cea de-a 23-a ediție a acestei gale, si au fost aplaudate pentru alegerile lor vestimentare.

Critic's Choice Awards 2018

Dupa Globurile de Aur, unde vedetele au purtat in mare doar tinute negre, pentru a sustine manifestul impotriva violentei si abuzurilor asupra femeilor, a urmat un alt eveniment important din industria filmului, Critics Choice Awards 2018, unde celebritatile au renuntat la nuantele inchise si si-au etalat rochiile de gala.

Desi a fost aspru criticata pentru ca este foarte slaba, Angelina Jolie a stiut cum sa straluceasca pe covorul rosu, fara ca macar sa poarte sclipici! Vedeta a purtat o rochie alba, semnata de designerul Ralph and Russo, cu pene in jurul bustului, si o pereche de pantofi albi cu bareta pe glezna.

Machiajul actritei a completat perfect tinuta: rujul rosu, intens, asortat cu tonul deschis al pielii, i-a scos in evidenta buzele, iar linia de eyeliner i-a accentuat privirea seducatoare.

Nici coafura nu a fost de ignorat! Angelina si-a prins parul intr-o coada foarte stylish si a reusit sa atraga toate privirile la eveniment.

Totusi, nici celelalte actrite nu au fost mai prejos! Mai departe, in galeria foto, te invit sa descoperi care au fost cele mai apeciate tinute la Critic’s Choice Awards 2018: