In timp ce multe vedete aleg sa ramana prietene cu fostii lor iubiti, in cazul cuplului Katy Perry – Russell Brand am avut de a face cu o despartire definitiva. Cei doi nu-si mai vorbesc de ani buni, iar Katy a mai luat si alte masuri...

despartire definitiva Katy Perry Russell Brand

Katy Perry nu a mai vorbit cu Russell Brand, fostul ei sot, de cand acesta i-a trimis un mesaj la sfarsitul anului 2011 prin care o informa ca vrea sa completeze actele pentru divort.

Popstarul in varsta de 30 de ani si comediantul cu 9 ani mai mare se casatorisera in 2010 si aveau impreuna o pisica pe nume Rusty – o combinatie intre numele celor doi. Katy a povestit mai tarziu in cadrul unui interviu ca dupa ce s-a despartit de Russell a schimbat si numele “odraslei” feline.

Katy a povestit presei: “Russell nu a mai vorbit cu mine de cand mi-a trimis un mesaj prin care-mi transmitea ca a depus actele pentru divort. Si nici eu nu vreau sa vorbesc despre el. Cantecele mele vor transmite tot ce am eu de spus. Inca mai am pisica, dar intre timp i-am schimbat numele in Monkey.”

O despartire definitiva folosita ca sursa de inspiratie pentru albumul “Prism”

Dupa ce s-a despartit de Russell, Katy a mai fost implicata in doua relatii cu John Mayer si Diplo si a spus ca desi divortul i-a facut foarte mult rau se gandeste cu optimism la viitorul vietii ei amoroase.

Cand a fost intrebat de jurmalistii de la ziarul Daily Telegraph  daca s-a decis sa nu mai iubeasca pe nimeni ea a declarat cu zambetul pe buze “Nu, in niciun caz. Astept cu entuziasm sa vad ce se va intampla in continuare. Sunt incantata de evolutia mea si nu vreau sa am regrete.”

Citeste si: “Sfaturile de care ai nevoie ca sa treci peste o despartire”!

Foto: Guliver