Divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie

In doar cateva saptamani, divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie se va finaliza, iar actorii vor putea sa isi refaca viata amoroasa si in acte, scrie The Sun. Cei doi au ajuns in sfarsit la o intelegere privind aceasta separare, dupa o lunga bataie judiciara.

In septembrie 2016, cand Angie anunta ca a depus actele de divort, au aparut doua tabere: sustinatorii lui Brad si cei care spuneau ca actrita are toate motivele sa faca acest pas. A trecut mult de atunci, insa despartirea in acte a fost mai lunga decat ne asteptam. In tot acest timp, cei doi au trecut prin mai multe stadii, iar presa a stipulat foarte mult pe seama lor.

Brad si-a marturisit pacatele in public, recunoscand ca alcoolul a dus la destramarea casniciei sale, Angelina a povestit in mai multe interviuri cat de greu este sa treci printr-un divort. Bineinteles, au mai existat si momente in care cei doi s-au vorbit de rau unul pe celalalt, apoi s-au calmat apele si acum chiar au reusit sa se puna de acord in ceea ce priveste cresterea copiilor, dar si in privinta altor termeni ai divortului.

Divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie se va pronunta in curand

Pentru cei care sperau ca divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie se va amana si ca cei doi o sa gaseasca o modalitate sa-si refaca mariajul, aceasta veste nu este deloc buna. „Au fost de acord cu termenii divortului. Documentele sunt finalizate de ambele echipe de avocati, dar vor fi depuse in instanta in cateva saptamani. E o mare schimbare fata de momentul cand s-au despartit, mai ales in ceea ce priveste acuzatiile pe care Angelina le-a facut la adresa lui Brad, dar acum partile au ajuns la o intelegere“, a declarat o sursa pentru publicatia The Sun. Potrivit aceleiasi surse citate, cei doi actori au decis sa imparta custodia copiilor, urmand ca Brad sa fie consultat in ceea ce priveste programul acestora.

Brad Pitt si Angelina Jolie s-au casatorit in anul 2014 si au sase copii, dintre care trei sunt adoptati: Maddox, 16, Zahara, 13, Pax, 14, Shiloh, 11 ani si gemenii in varsta de 9 ani, Knox si Vivienne.

Acum, ca ai aflat ca divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie se apropie de final, te poate interesa si: Interviu cu Brad Pitt dupa divort: „Despartirea de Angelina a fost ca o moarte“.

Foto: Guliver/Instagram