Eva Longoria, actrita care ne-a cucerit cu rolul ei din serialul Neveste disperate, a declarat pentru revista InTouch ca nu se gandeste sa-si intemeieze o familie si nici nu viseaza sa se recasatoreasca.

eva longoria nu mai vrea familie

Actrita in varsta de 40 de ani este impreuna cu mogulul media Jose Antonio Baston (46) de la finalul lui 2013, insa cu toate acestea sustine ca nu-si mai doreste sa mai paseasca spre altar vreodata.

Fosta vedeta a serialului Neveste disperate a declarat scurt si raspicat: “Casatoria si copiii nu sunt la orizont.” Eva s-a despartit de fostul sot Tony Parker, in 2010, dupa trei ani de casatorie, dupa ce a descoperit sute de mesaje de la o alta femeie pe telefonul lui si insista ca acum este mai fericita ca niciodata.

Eva Longoria are, de asemenea, propria linie de decoratiuni pentru casa, o linie de parfumuri si a lansat recent si prima ei carte de bucate. Ea a declarat pentru revista InTouch: „Ma simt incredibil de norocoasa. Nu cred ca am fost niciodata mai fericita! Proiectele mele, brandul meu si aceasta linie de produse de casa… Cred viata mea este mai completa ca niciodata – esti un cu totul alt om la 20 si la 30 de ani”.

Citeste si: Andreea & Eva poarta cele mai sexy sandale gladiator!

Foto: Guliver