scopul in viata

Meghan Markle vorbeste despre cum si-a gasit scopul in viata. Viitoarea sotie a Printului Harry vorbeste despre cum sa iti dedici viata oamenilor.

“Viata inseamna sa pui nevoile altora inainte fricilor tale”, citeaza editorii Elle, atribuind acest citat lui Meghan Markle.

Viitoarea printesa si viitoarea sotie a Printului Harry sustine ca si-a gasit scopul in viata: acela este sa iti dedici viata oamenilor.

Intr-un interviu acordat pentru cartea “Cei care au schimbat regulile jocului: Succesul si secretele femeilor inspirationale, care schimba paradigme si influenteaza lumea”, Meghan Markle spune ca si-a gasit scopul in viata.

Ea vorbeste despre rolul ei de Ambasador la ONU, despre actorie, despre cum a creat propriul website, The Tig, despre voluntariat si despre cum toate acestea i-au schimbat viata.

“Am inceput sa lucrez la o cantina in Los Angeles cand aveam 13 ani si in prima zi ma simteam tare speriata”, spune viitoarea sotie a Printului Harry in carte, conform The Daily Mail.

“Eram tanara, totul era brut si dificil acolo, si desi eram intr-un grup de voluntari de exceptie, ma simteam coplesita. Imi amintesc ca unul dintre mentorii mei (doamna Maria Pollia) mi-a spus ca atunci cand iti dedici viata oamenilor, cand pui nevoile lor inaintea fricilor tale, ti-ai gasit scopul in viata”.

Tot Meghan Markle continua: “Este vital sa te simti in siguranta si sa nu intri in situatii ce te pot compromite, insa cred cu tarie ca este important sa ne amintim ca cineva are nevoie de noi. Asa ca actul de a oferi, de a ajuta, de a face ceva poate deveni un act salvator, de indata ce pui ideile in practica”.

Meghan Markle este o femeie activa si extrem de ocupata. Iar faptul ca si-a gasit scopul in viata de la o varsta frageda nu o impiedica uneori sa uite de propria persoana. Ea sustine ca trebuie sa isi reaminteasca sa se odihneasca din cand in cand.

“Sunt o femeie auto-suficienta si sunt o femeie care actioneaza cand isi doreste ceva, asa ca adesea e necesar sa imi reamintesc sa iau o pauza, sa respir. Mintea mea functioneaza fara oprire si la sfarsitul zilei. Datorita faptului ca sunt pasionata de atatea lucruri, este usor sa ma simt epuizata, pe masura ce incerc sa le fac pe toate”, a spus viitoarea sotie a Printului Harry.

Citeste si: Ce rochie de mireasa va alege Meghan Markle: cum difera de a lui Kate

Foto: Guliver/Instagram