Starul blockbusterului "Tomorrowland" care s-a casatorit cu avocata Amal Alamuddin anul trecut in septembrie a marturisit ca a fost nevoit sa se intoarca mai repede decat planuise din luna de miere pentru a participa la faimoasa conventie dedicata benzilor desenate.

unde si-a facut luna de miere George Clooney

El a povestit intreaga “tarasenie” la emisiunea “Graham Norton Show”: “Am fost sunat cand eram in luna de miere si mi s-a spus ca e foarte important sa ajung la Comic Con. In primul rand, a trebuit sa-i dau explicatii sotiei mele  si nu a fost tocmai placut. E destul de greu sa-i spui noii tale sotii ca trebuie sa va petreceti restul lunii de miere cu oameni imbracati in Captain Kirk sau in tot felul de personaje din Star Wars. Dar pana la urma am mers si a fost foarte distractiv”.

Brad Pitt le-a dat ideea pentru o luna de miere perfecta

Pentru prima parte a lunii de miere, cuplul a mers in insulele Seychelles, intr-o statiune de lux privata unde poti ajunge numai cu elicopterul. O sursa a declarat la momentul respectiv: “George si Amal cautau un loc in care sa evadeze si cred ca Brad [Pitt] le-a sugerat aceasta destinatie.”

“Este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant si George a vrut sa-i arate lui Amal ceva mai uimitor decat Venetia. Acesta a fost singurul loc care era mai spectaculos decat cel unde si-au facut nunta.”

Citeste si “Secrete de frumusete ale celei care l-a cucerit pe Clooney”!

Foto: Guliver