inspiratii in moda

Te intrebi ce pot avea in comun Christine Centenera, Directorul de moda Vogue Australia si Kim Kardashian? Se pare ca o intreaga garderoba de piese si accesorii similare. Ce parere aveti de tinutele divei, le putem cataloga drept inspiratii la moda sau imitatii fashion nereusite?

Kanye West a incercat sa elimine din garderoba lui Kim toate hainele colorate, pantofii cu platforme late si accesoriile bling-bling. Dupa spusele editorilor de la popsugar.com se pare ca el s-a inspirat din garderoba faimoasei Christine Centenera, Directorul de moda Vogue Australia.

Centenera a fost fashion editor la Harper’s Bazaar inainte de a se alatura echipei Vogue Australia

Ei bine, 3 ani mai tarziu transformarea e aproape completa. De fapt, abia mai tinem minte cum arata Kim inainte de casatorie!

Este evidenta asemanarea intre tinutele neutre, cu linii minimaliste punctate de accesori puternice ale Christinei si ultimele aparititii ale divei. Cele doua fashioniste nu sunt in competitie, ci dimpotriva! Daca aruncam o privire pe conturile lor de Instagram deducem ca sunt prietene. Ele s-au cunoscut atunci cand Kim Kardashian a pozat pe coperta Vogue iar stylingul a fost semnat de CenteneraKim incearca sa tina pasul cu Directorul de moda Vogue Australia, nu mai avem nicio indoiala. Colajele de mai jos sunt dovada!

Inspiratii in moda: Christine vs Kim

1. Nuante de verde si sandale din piele intoarsa

inspiratii in moda

2. Esarfe si sacouri identice: Balmain

INSPIRATII IN MODA

3. Joaca cu volumetrii all black

inspiratii kim kardashian

4. Topuri scurte si fuste creion

inspiratii in moda 2015