Justin-Bieber-Video-Music_awards

Justin Bieber s-a intors si e mai surprinzator ca niciodata. Artistul nu mai cantase la Video Music Awards din 2010, iar spectacolul lui din acest an a fost incredibil (si 100% live).

Iar Justin a fost atat de emotionat incat a izbucnit in lacrimi. Si suntem sigure ca si fanele lui au fost la fel de impresionate de performance-ul lui!

Justin Bieber a confirmat zvonul conform caruia va canta la editia din acest an de Video Music Awards postand pe contul lui de Twitter o imagine cu gazda din 2015, Miley Cyrus, care avea sanii acoperiti cu doua stickere cu poza lui Justin. “Only @mileycyrus. Lol. It’s true. I’m performing on the #vmas #bieberisback :)” era textul care insotea imaginea.

Iar noi, desi nu ne numaram neaparat printre fanele lui Bieber, i-am asteptat cu interes aparitia. A inceputul cu hitul deja consacrat “Where Are U Now” si a continuat cu piesa lansata de curand “What Do You Mean?”. In timpul show-ului Justin a levitat (propriu-zis) deasupra publicului, iar dupa ce a revenit pe scena a multimit audientei si apoi a izbucnit in lacrimi. Un moment emotionant care va ramane cu siguranta in istoria Video Music Awards!

Pe tot parcursul reprezentatiei Justin a dansat, parca mai mult ca niciodata, si ni s-a parut ca s-a straduit atat de tare sa-si depaseasca limitele ca la un moment dat parea ca si-a pierdut suflarea. Un motiv in plus sa apreciem o prestatie 100% live.

Show-ul lui dovedeste ceea ce probabil fanii lui stiau deja: Justin are mai multa forta ca niciodata si cu siguranta va face ceva maret in urmatorii ani. Ramane sa vedem ce ne-a mai pregatit acest tip talentat care a crescut pana la urma sub ochii nostri. Si pe care chiar daca nu-l adoram in unanimitate, tot nu putem sa nu-i apreciem calitatile de artist.

Citeste si “Vedete bine imbracate & prost imbracate: MTV Awards”!

Foto: Guliver