Kristen Stewart

Kristen Stewart si Robert Pattinson au fost impreuna patru ani, timp in care ea a fost mereu presata de prezenta paparazzilor in vietile lor. Dupa ce a inceput sa se vada cu femei, actrita s-a relaxat mult in ceea ce priveste statutul ei de persoana publica.

Kristen Stewart (26 de ani) si Robert Pattinson (30 de ani) s-au intalnit vreme de aproape patru ani, intre 2008 si 2012. In tot acest timp, au incercat sa isi tina relatia departe de presa. Totusi, legatura dintre cei doi s-a incheiat cu un scandal. Kristen Stewart a fost fotografiata sarutandu-se cu Rupert Sanders, regizor englez cunoscut pentru productiile “Snow White” si “The Huntsman”. Dupa acest episod, Kristen i-a cerut public scuze lui Robert. Acum, ea a vorbit intr-un interviu pentru publicatia Sunday Times despre cum s-a simtit atunci si cum s-a schimbat dupa relatia cu Robert Pattinson, din punct de vedere al raportarii la relatii si la viata privata.

Ce spune Kristen Stewart despre relatia cu Robert Pattinson

“Cand eram impreuna cu Rob, publicul era inamicul. Si asta nu este un fel de a trai”, a spus Kristen Stewart, potrivit Elle.com. “Nu am vorbit despre primele mele relatii care au devenit publice – cum a fost cea cu Rob – pentru ca am vrut ca lucrurile care imi apartin sa fie doar ale mele”, a spus ea. “Am urat acest lucru: ca detaliile vietii mele sa fie transformate intr-o marfa si vandute in jurul lumii”, a mai spus Kristen Stewart.

Repercusiunile despartirii lor – mai ales din partea fanilor seriei “Twilight”, care s-au simtit inselati de ea – nu au daramat-o. Actrita crede ca doar cineva cu un ego extrem de ridicat ar putea fi suparat pentru ca nu e iubit de toata lumea. “N-as putea sa spun ca nu imi pasa ce cred oamenii despre munca mea si despre cine sunt”, mai spune ea.

Kristen Stewart si-a schimbat abordarea in legatura cu relatiile de dupa Patterson, pentru ca a realizat ca experienta ei ar putea fi de folos si altora: “Avand in vedere ca erau atatia ochi asupra mea, am realizat brusc ca viata mea afecteaza un numar mare de oameni, nu doar pe mine. A fost o oportunitate sa predau putin din ceea ce era al meu, ca sa ii fac si pe altii sa se simta bine cu ei insisi”.

Schimbarea de a deveni mai publica – care a inceput, cu adevarat, cand a fost fotografiata sarutandu-se cu femei – nu a fost ca o declaratie de genul “Pana acum am fost confuza, acum stiu cine sunt cu adevarat!”, marturiseste ea. Pur si simplu, nu are nimic de ascuns. “Odata ce am inceput sa ies cu fete, am simtit ca am ocazia sa reprezint ceva pozitiv”, a mai spus Kristen Stewart.

FOTO: Guliver

Citeste si: Actrita Kristen Stewart desculta pe red carpet…din nou!