madalina ghenea are un nou iubit

Nu trece nicio saptamana in care sa nu citim macar o stire despre frumoasa Madalina Ghenea. Asteptam cu nerabdare s-o urmarim in cel mai nou film al lui Paolo Sorrentino, ne-a placut la nebunie alegerea ei vestimentara de la Cannes, iar acum suntem tare curioase sa aflam mai multe despre presupusa ei legatura cu Giulio Berruti!

A trait o poveste de iubire cu Gerard Butler, a flirtat cu Adrien Brody si chiar si cu Leonardo DiCaprio, iar ulterior a avut o relatie si cu Michael Fassbender. Iar acum Madalina Ghenea a fost fotografiata de paparazzi de la revista italiana „Novella 2000” impreuna cu Giulio Berruti, unul dintre cei mai indragiti actori italieni.

Sunt amandoi tineri, frumosi, pe val si cel mai probabil formeaza un nou cuplu… Ea a aparut recent in La giovinezza/Youth, cel mai nou film al lui Paolo Sorrentino, iar el a devenit faimos dupa rolurile din „Bon appetit“ şi „La ragazza americana“. Madalina Ghenea si Giulio Berruti au fost surprinsi parasind impreuna un hotel de lux din Roma la 7 dimineata, o ora care ridica multe semne de intrebare.

Madalina a venit in capitala Italiei pentru a participa la decernarea premiilor cinematografice „David di Donatello” si, dupa cum se vede, si pentru a se vedea cu noua ei cucerire. Singurul obstacol in calea fericirii celor doi ar putea fi Maria Sole, logodnica actorului, cu care acesta se pare ca tocmai se impacase.

Citeste si: „Madalina Ghenea prefera stilul retro la garden party”!

Colaj: Irina Cucu