nunta Printului Harry

Nunta Printului Harry este unul dintre cele mai importante evenimente in Marea Britanie si nu doar Familia Regala il asteapta cu nerabdare, ci si noi! Cu toate acestea, e posibil ca fratele mirelui sa lipseasca de la eveniment…

nunta Printului Harry

Una dintre cele mai noi vesti despre nunta Printului Harry? Potrivit presei internationale, fiul cel mare al Printesei Diana ar putea rata o parte din evenimentele ce vor avea loc in ziua cand fratele sau merge la altar.

Nunta lui Meghan Markle cu Printul Harry are loc pe 19 mai, zi in care, de altfel, are loc si Finala Cupei Angliei (FA Cup Final). Printul William este seful Asociatiei de Fotbal si una dintre responsabilitatile sale regale este sa participe la finala, potrivit Vanity Fair.

Cum va face William ca sa ajunga la nunta Printului Harry?

La inceput, s-a speculat ca William va incerca sa ajunga la ambele evenimente. Din moment ce Cupa Angliei este o indatorire regala, iar nunta fratelui sau este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. Mai mult decat atat, in 2011, cand s-a insurat cu Kate, Harry i-a fost lui William cavaler de onoare – oare cine va juca acest rol la urmatoarea nunta regala?

Potrivit Vanity Fair, William ar putea sa ajunga la ambele evenimente, daca isi face putin timp: intre ceremonia de la catedrala si cina oficiala, Ducele de Cambridge ar putea ajunge la Cupa Angliei, iar meciul se speculeaza ca va incepe in jur de 17:30.

William a luat totusi o decizie

Desi, potrivit ITV News, la inceput Ducele de Cambridge ar fi incercat sa gaseasca o solutie care sa il ajute sa mearga atat la nunta Printului Harry, cat si la Cupa Angliei, William s-a decis, iar conform ITV si Vanity Fair, Ducele de Cambridge nu va participa la doua evenimente in aceeasi azi! Desi multi sunt cei care sustin ca nunta regala este cea mai importanta, de abia asteptam sa vedem ce decizie va lua Ducele de Cambridge!

Daca ai aflat ultimele noutati despre nunta Printului Harry si a fostei actrite din Suits, te invit sa fii la curent si cu ultimele noutati din viata Ducilor de Cambridge: Tot ce trebuie sa stii despre bebelusul regal: cand naste Kate Middleton si care e planul pentru ziua cea mare?

FOTO: Guliver