Printesa Charlotte in prima zi de gradinita

Pentru Casa Regala Britanica, ziua de 4 ianuarie 2018 a devenit una memorabilia. Printul William si Ducesa Kate au insotit-o pe Printesa Charlotte in prima zi de gradinita. Anul acesta, mezina Ducilor de Cambridge urmeaza sa implineasca trei ani pe 2 mai.

Gradinita este localizata in apropierea Bisericii Holy Trinity din Londra, la o distanta scurta de resedinta regala Kensington Palace. Kate si William au mers cu Printesa Charlotte in prima zi de gradinita si au respectat intocmai programul unitatii. Potrivit usmagazine.com, toti copiii care frecventeaza cursurile Willcocks Nursery School vor invata limba franceza si vor face, pe langa alte activitati, cursuri de olarit si de poezie.

De asemenea, educatia celor mici are in vedere dezvoltarea lor sociala, emotionala si fizica, punandu-se accent si pe comunicare si invatarea limbii materne.

Printesa Charlotte in prima zi de gradinita in Kensington

Cei doi parinti au primit acordul de a ramane si de a se juca alaturi de Charlotte, pentru o acomodare mai usoara pentru fetita. In prima parte a programului, si-au petrecut putin timp impreuna, urmand ca mai apoi, cand Charlotte a dat semne ca s-a integrat in peisaj si cu ceilalti copii, sa se faca nevazuti. Acest truc este folosit de cei de la gradinita, pentru a se observa daca Charlotte, la fel ca si ceilalti copii care merg la gradinita aceasta, se simte bine si se joaca si fara parinti.

In drum spre gradinita…

Ce va face Printesa Charlotte la gradinita

Gradinita este condusa de Lavinia Taylor, care are o echipa bine instruita si formata numai din femei care pun accent pe bune maniere.

Pentru programul de dimineata al Printesei Charlotte, cuplul Regal plateste 3.050 de lire, aproximativ 16000 de lei. Daca se opteaza pentru program prelungit, acestei sume i se adauga costurile programului de dupa-amiaza, in valoare de 1.800 de lire, in jur de 9.300 de lei. In total, Familia Regala va cheltui pe educatia Printesei Charlotte, lunar, undeva in jur de 25000 de lei.

Prima zi de scoala a lui George din 2017. Kate a fost nevoita sa lipseasca din cauza greturilor matinale

Reprezentantii Willcocks Nursery School au declarat intr-un comunicat ca sunt ‚Äúincantati ca Ducele si Ducesa de la Cambridge au ales Willcocks Nursery School pentru Printesa Charlotte. Asteptam cu nerabdare sa o primim pe Charlotte in luna ianuarie‚ÄĚ.

In aprilie, Cuplul Regal va avea cel de-al treilea copil. Vezi ce bebelusi celebri sunt in asteptare: ce vedete vor naste in 2018

Foto: Facebook/Instagram