probleme de matematica Jessica Alba

Problemele de matematica ii dau batai de cap Jessicai Alba. Ea sustine ca felul in care acestea sunt prezentate difera de metodele folosite de profesori pe vremea cand era ea eleva.

Jessica Alba s-a intors din nou pe bancile scolii. Nu urmeaza vreun curs de perfectionare in actorie ci doar incearca sa tina pasul cu fiica ei de sase ani care are tot felul de probleme de matematica de rezolvat.

Actrita de 34 de ani are doua fete cu Cash Warren: pe Honor care are 6 ani si pe Haven de 3 ani. Pana aici toate bune si frumoase insa cand a fost intrebata de cei de la Us Weekly ce cu probleme se confrunta cand vine vorba de cresterea copiilor ea a raspuns: …de matematica.

Jessica Alba nu ia momentan in calcul ideea unui alt copil

“Honor a inceput sa faca matematica la scoala insa temele ei sunt foarte diferite de cele de pe vremea mea. Trebuie sa grupezi tot felul de numere. Ma uit la ele si ma intreb <<Asta o fi algebra? In clasa intai?>> Se pare ca folosesc metode noi pe care eu una nu prea le inteleg. Asa ca e o provocare.”

Cu fiica ei mai mica lucrurile merg insa mai usor: “Haven invata cuvintele si sa numere”, a declarat Jessica Alba pentru aceeasi publicatie.

Actrita din Sin City si-a serbat recent ziua de nastere dar nu este suparata ca imbatraneste. “Eram mult mai dificila si mai perfectionista cand nu aveam copii. Acum imi asum mai bine totul.” Planuri pentru al treilea copil? Jessica refuza sa se gandeasca la acest scenariu pentru ca are deja destul de furca cu cele doua fete si cu planurile ei de cariera. “Iar acum de abia a devenit ceva mai usor”, a concluzionat ea razand.

Citeste si: “Jessica Alba si arta de a purta accente rock intr-o tinuta de zi”!

Foto: Guliver