Dita von Teese a dezvaluit pentru editia online a revistei Vogue cum arata ritualul ei de dimineata, care e smoothie-ul ei favorit si ce sport face zilnic.

ritualul de dimineata al Ditei von Teese


Pentru majoritatea dintre noi, e greu sa ne trezim pur si simplu si sa ne bem cafeaua cu ochii pe jumatate inchisi. Insa exista si femei pentru care totul pare atat de usor. Iar Dita von Teese este una dintre ele…
Primul lucru pe care-l face cand se trezeste
„Beau un pahar mare de apa, de preferinta cu lamaie proaspata.”
Ora preferata de trezire
Imi place sa dorm intre sapte si noua ore de somn. In mod ideal, atunci cand n-am un spectacol ma trezesc pe la 8 sau 9 dimineata. Dar intr-o zi cand am show de la 20 la 23 incerc sa dorm pana la pranz.”

Ritualul de dimineata al Ditei von Teese inseamna…

„Sa beau apa, sa-mi iau vitaminele, sa ma spal pe fata si sa ma hidratez. In mod evident, inainte de toate ma spal pe fata… Si fac pilates aproape in fiecare dimineata.”
Mic dejunul Ditei von Teese
„Beau un smoothie verde, care este 70% verdeturi si 30% fructe, este o reteta recomandata in cartea Beauty Detox Foods a lui Kimberly Snyder. Daca-mi mai este foame dupa o ora sau doua mai mananc paine de orez cu avocado si cu putina sare de mare peste.
Cat de important e ritualul de dimineata pentru ea
„Sa incepi ziua cu dreptul e totul! Ce mananci si ce bei iti seteaza tonul pentru tot restul zilei. Iar sportul ma face sa ma simt minunat, imi imbunatateste starea de spirit si-mi permite sa-mi satisfac micile placeri mai tarziu, pe seara. Dimineata inseamna pentru mine o disciplina sanatoasa cu efecte vizibile asa ca incerc sa ma tin pe cat posibil de aceasta rutina.”

Citeste si “Fura trucuri de frumusete de la Dita von Teese”!

Foto: Guliver