Artista al carei nume real este Stefani Germanotta si care este cunoscuta nu doar pentru hiturile ei, ci si pentru alegerile vestimentare bizare pe care le face are de gand sa faca o exceptie atunci cand se va casatori. Rochia de mireasa pe care o va purta in aceasta vara nu seamana deloc cu outfiturile ei de scena.

rochie de mireasa Lady Gaga

O sursa din anturajul vedetei citata de femalefirst.co.uk a declarat ca vedeta a luat acest pas in serios si planuieste sa se casatoreasca cu actorul Taylor Kinney ca Stefani, nu ca Gaga. “Stefani are un stil mult mai curat decat Gaga. Vedeta a proiectat respectiva rochie de mireasa impreuna cu echipa ei de la Haus of Gaga, iar aceasta este foarte simpla si eleganta.”

De fapt intreaga ceremonie va fi asa. Receptia nuntii se va desfasura in restaurantul tatalui vedetei Joanne Trattoria din New York si va fi o petrecere traditionala italieneasca “Dupa ce s-a gandit mai mult a decis ca nu va fi nicio rochie din carne si nici preoti care scuipa foc. Va fi o nunta mare italieneasca, iar petrecerea se va desfasura in restaurantul tatalui ei.”

Cuplul s-a logodit de Ziua Indragostitilor in acest an, cei doi sunt impreuna de 4 ani si planuiesc sa se casatoreasca in aceasta vara.

Descopera si “5 poze cu Lady Gaga pentru inspiratii excentrice”!

Foto: Guliver