selfie-uri cu vedete Taylow Swift la ziua ei

Vedetele se folosesc de acest gen de instataneu pentru a marca intalnirea cu starurile lor preferate. Rezultatul? Un set de selfie-uri uebercool!

Hollywood-ul este un oras mic, dar asta nu inseamna ca toate starurile sunt prietene foarte bune intre ele! Si de asta e si amuzant cand celebritatile isi intalnesc vedetele lor preferate pe covorul rosu, in backstage la concerte sau chiar in aeroport. Si cum selfie-urile sunt pe val, tot mai multe staruri aleg sa-si impartaseasca intalnirile speciale prin intermediul retelelor de social media. Pe popsugar.com am descoperit un top al celor mai surprinzatoare selfie-uri pe care si le-au facut vreodata artistii nostri preferati!

Selfie-uri cu vedete la puterea a doua sau chiar a patra

Iata-le si pe J. Lo si J. An! Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au bagat in selfie-ul de la Oscaruri al lui Jennifer Lopez. Si bine au facut!

Foto: instagram.com/jlo
Selfie-uri surprinzatoare cu cele doua Jennifer: Jennifer Aniston a intalnit-o pe Jennifer Lopez. Foto: instagram.com/jlo

Toate vedetele de top au fost prezente la ziua de nastere a lui Taylor Swift. Iar cantareata a profitat de moment ca sa-si faca un selfie cu Beyonce, Jay Z si Justin Timberlake. Nu l-a postat imediat pe Instagram ci a mai asteptat cateva saptamani inainte de a-l face public.

selfie-uri cu vedete Taylow Swift la ziua ei
Selfie-uri cu 4 vedete: Taylor Swift, Beyonce, Jay Z si Justin Timberlake.

Nu, 50Cent si Leonardo DiCaprio nu sunt prea cool pentru un selfie ca la carte. Cei doi s-au pozat impreuna la un party la care fusesera invitati amandoi…

Selfie-uri cu vedete petrecere
Selfie-uri cu vedete: 50Cent si Leonardo DiCaprio s-au fotografiat impreuna. Foto: instagram.com/50cent

Adele a fost si ea la prezenta la concertul “Dark Horse” sustinut de Katy Perry in Londra si i-a facut si o vizita in backstage…

selfie-uri cu vedete concert
Selfie-uri cu vedete: Adele si Katy Perry la Londra. Foto: instagram.com/katyperry

Jennifer Lopez si Prima Doamna Michelle Obama s-au fotografiat zambind larg. Cele doua s-au intalnit la Unity Luncheon in New York City in iulie.

Selfie-uri cu vedete
Selfie-uri cu vedete: Jennifer Lopez si Prima Doamna Michelle Obama. Foto: instagram.com/jlo

La editia din 2014 a Globurilor de Aur, Julia Louis-Dreyfus aka Elaine din Seinfeld s-a pozat cu Lupita Nyong’o.

selfie-uri vedete
twitter.com/officialjld

Citeste si “Poze amuzante cu vedete: moda selfie-urilor ia amploare”!