Sotia lui David Bowie si fiica sa au facut un gest impresionant in memoria cantaretului! Cele doua femei au decis sa omagieze doi ani de la moartea artistului cu o idee speciala: un tatuaj care sa le aduca mereu aminte de el!

sotia lui David Bowie si fiica sa

Sotia lui David Bowie si fiica au postat in Social Media doua fotografii cu tatuajele pe care le-au facut in memoria celui mai important barbat din viata lor. Sotia lui David Bowie, Iman a postat pe contul personal imaginea cu tatuajele, la care a adaugat acest caption: „Vei fi mereu parte din noi. 10 Ianuarie #BowieForever #EverandEver”.

Tatuajul pe care il are fiica artistului, Alexandria Zahra Jones, in varsta de 17 ani, are deja o luna. Aceasta si-a imprimat pe mana cuvantul „Daddy XX”, cu data nasterii si a mortii tatalui sau. Iman, sotia cantaretului, le-a aratat celor din Socia Media ca si-a tatuat un cutit pe glezna.

Sotia lui David Bowie si fiica sa aduc un omagiu special artistului

Aceasta nu este prima data cand familia posteaza si povesteste lucruri despre viata artistului. Anul trecut, sotia lui, Iman, a postat o fotografie cu un curcubeu deasupra New York-ului si descrierea „10 Ianuarie 2016 New York Cerul #ForeverandEver #ForeverLove #BowieForever”. Aceasta fotografie a fost facut chiar in ziua in care David a murit.

David Bowie a fost un cantaret, compozitor si producator britanic, castigator a doua premii Grammy. Bowie a murit pe 10 ianuarie 2016 in New York, la varsta de 69 de ani, din cauza cancerului.

De la moartea artistului, Iman nu a aparut prea des in lumina reflectoarelor, insa deseori ii aduce omagii lui Bowie pe retelele sociale. In ziua cand s-ar fi implinit 25 de ani de casnicie, ea a scris: „Voi merge incontinuu doar pentru a ajunge din nou in bratele tale.“

Indiferent daca ai fost o fana a artistului sau nu, ai putea sa descoperi Viata lui David Bowie, lucruri pretioase si lectii de viata pe care le-am invatat de la el!

FOTO: Guliver/Instagram