La MTV Movie & TV Awards 2017, un eveniment organizat aseara pentru a premia productiile de televiziune si de cinema, vedetele au defilat in tinute indraznete si au atras toate privirile pe covorul rosu. Gazda show-ului a fost actorul Adam DeVine, scrie cnn.com.

Taraji P. Henson

Cea de-a 26-a editie a galei MTV Movie & TV Awards s-a tinut la Shrine Auditorium, din Los Angeles. Marea castigatoare a serii a fost Emma Stone, care a primit un trofeu pentru filmul „Beauty and the Beast“ (in traducere, Frumoasa si bestia). Millie Bobby Brown a fost si el premiat pentru interpretarea sa din serialul „Stranger Things“, iar pe lista celor care au plecat acasa cu trofee se afla si Ashton Sanders, Jharrel Jerome, Jeffrey Dean Morgan, Trevor Noah, Lil Rel Howery, Taraji P. Henson, Daniel Kaluuya, Hugh Jackman si Dafne Keen.

Gala MTV Movie & TV Awards 2017 a reunit celebritati din diverse industrii, asa ca aparitiile de pe covorul rosu au fost indraznete si multe dintre vedete au primit note de trecere din partea designerilor.

Cele mai frumoase tinute de la MTV Movie & TV Awards 2017