Toti cei pasionati de moda si film fie au fost prezenti, fie s-au uitat la Gala premiilor Bafta 2018, care a avut loc aseara, in Londra. Desi au predominat tinutele all black, in solidaritate cu miscarile #MeToo si Time’s Up, care blameaza hartuirea sexuala si discriminarile de orice fel, unele celebritati au indraznit prea mult si nu au primit note de trecere la capitolul stil, scrie publicatia Express.co.uk.

gala premiilor bafta 2018

Spre deosebire de anii trecuti, trofeele pentru cel mai prost imbracate celebritati merg catre… tinute mai mult plictisitoare sau care combina prea multe stiluri decat pentru unele senzationale, care ies din tipare si socheaza.

Trebuie sa o recunoastem, s-au putut admira aseara mai multe aparitii elegante, sigure, discrete, decat la alte evenimente de acest gen. Cu toate acestea, unele vedete au facut eforturi ca sa se evidentieze, nu neaparat in sensul bun, si au ales tinute neinspirate – de la croieli nepotrivite, care nu flateaza silueta, la combinatii de materiale nefericite si piese care lasa prea multa piele la vedere.

Descopera ce vedete au primit recenzii negative pentru tinutele purtate la Gala premiilor Bafta 2018: