viitoarea sotie a lui Harry

Pentru ca ziua cea mare se apropie, viitoarea sotie a lui Harry se pregateste intens pentru momentul in care va deveni mireasa! Meghan Markle si Ptintul Harry se vor casatori in luna mai a acestui an.

viitoare soatie a lui Harry

La nunta lui Kate cu Printul William, domnisoara de onoare a fost chiar sora miresei, Pippa Middleton. Insa, pe cine va alege Meghan Markle sa ii fie alaturi in ziua cea mare? Logodnica Printului Harry a avut, potrivit presei straine, mai multe optiuni, iar la inceputul acestui an, ea a facut marea alegere.

Viitoarea sotie a lui Harry o va alege pe Kate?

Chiar daca multi si-ar dori sa auda ca Ducesa de Cambridge este domnisoara de onoare a actritei, acest lucru este putin probabil. Potrivit Enterteiment Tonight, domnisoara de onoare a lui Markle va fi o prietena foarte buna, iar potrivit The Sun, cele doua, Kate si Meghan, s-a cunoscut abia in ianuarie 2017.

Mai mult decat atat, conform Harper’s Bazaar, avand in vedere ca Ducesa de Cambridge este sotia viitorului Rege al Angliei, este putin probabil ca ea sa fie implicata in acest mod in cadrul unei nunti, mai ales ca nu a fost nici domnisoara de onoare pentru sora ei, Pippa.

Si atunci, cine va fi domnisoara de onoare pentru viitoarea sotie a lui Harry ?

Celelalte trei optiuni pe care Meghan le are, potrivit Harper’s Bazaar, sunt: Serena Williams, Jessica Mulroney si Priyanka Chopra.

Jessica Mulroney este, potrivit Harper’s Bazaar, cea mai buna prietena a actritei Meghan Markle. Cele doua s-au cunoscut in 2011, iar ea si sotul ei au fost cei care au ajutat noul cuplu regal sa se ascunda de ochii presei, atunci cand vestea ca se intalnesc a devenit publica.

Prynka Chopra este si ea o buna prietena a actritei. Conform Harper’s Bazaar, cele doua s-ar fi cunoscut la un eveniment si de atunci au legat relatii stranse.

Serena Williams si Meghan Markle s-au cunoscut in 2014, la un eveniment sportiv, iar de atunci au ramas prietene. Fosta actrita a sustinut-o intotdeauna pe Serena in meciurile sale, potrivit Harpers Bazaar. Cu toate acestea, Markle nu a fost prezenta la nunta Serenei, in 2017.

Sarah Rafferty sau Gina Torres sunt posibilele domnisoare de onoare actrite, care au aparut si in serialul Suits/Costume. Markle o numeste pe actrita Sarah Rafferty, intr-o poza postata pe fostul cont de Instagram, „Suits sister wife”. Despre Gina Torres, cunoscuta drept Jessica, se stie, potrivit Harper’s Bazaar si Ok Magazine, ca ar fi iesit la o intalnire dubla, impreuna cu fostul ei sot si cuplul regal.

Cine urmeaza sa fie domnisoara de onoare pentru viitoarea sotie a lui Harry? Si noi suntem foarte curioase!

Daca astepti si tu cu nerabadare marea zi, te invit sa descoperi Tortul de nunta al lui Meghan Markle versus cel al lui Kate!

FOTO: Guliver