NIVEA

De Craciun NIVEA MEN te rasplateste pentru toate momentele in care ai fost alaturi de cei dragi, ai demonstrat ca totul e posibil si ai rezolvat situatiile care pareau fara solutii.

Dupa fapta si rasplata, NIVEA MEN iti ofera o colectie de cadouri NIVEA MEN, in editie limitata, adaptata pentru toate ocaziile si nevoile tale.

Fie ca doresti sa iesi cu prietenii, sa mergi la sala sau la o cina cu iubita, NIVEA MEN iti ofera instrumentele necesare ca tu sa fii pregatit pentru cea mai frumoasa perioada a anului.
Barbati, acestea sunt cadourile voastre!

NIVEA MEN SENSITIVE PREMIUM BAG (Gel pentru ras Sensitive 200ml, Balsam dupa ras Sensitive 100 ml, Deo roll-on masculin Invisible for Black&White Power 50 ml, Şampon Pure Impact 250 ml, Nivea Men Creme 75 ml) – pret recomandat – 72,50 Ron

NIVEA MEN TOOLBOX (Gel pentru ras Silver Protect, 200 ml, NIVEA MEN Creme 75 ml, Deo spray masculin Invisible for Black&White Power 150 ml, Gel de dus Active Clean 250 ml, Sampon Active Clean 250 ml) – pret recomandat – 67 Ron

NIVEA MEN SENSITIVE BAG (Gel pentru ras Sensitive, 200 ml, Balsam dupa ras Sensitive, 100 ml, Deo roll-on masculin Invisible for Black&White Power 50 ml) – pret recomandat – 52 Ron

Pentru mai multe detalii urmariti https://www.niveamen.ro/ si pagina de Facebook NIVEA MEN.

Despre NIVEA MEN:

Marca NIVEA MEN apartine grupului german Beiersdorf AG si este unul dintre brandurile de top in ingrijirea masculina, la nivel mondial si numarul 1 in Romania*. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru barbierit si creme pentru ten, pana la geluri de dus, sampoane, produse de styling si deodorante, acoperind astfel toate nevoile de ingrijire si igiena personala ale barbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumina potentialul fiecarui barbat si de a-i spori increderea in sine pentru a realiza lucruri marete.

* Date Nielsen®, Retail Audit, categoria personalizata de produse pentru ingrijire masculina, valoare vanzari iulie 2014 – iunie 2015, pentru Total Romania.