sano

Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel, detergent concentrat pentru toate tipurile de pardoseli cu efect de parfumare indelungata.

Efect 4 in 1: curata, lustruieste ai protejeaza toate tipurile de pardoseli, lasand incaperea curata si intens parfumata. Disponibil in varianta de 1L, 2L si 4L. Sano Floor Fresh Home Luxury Hotel, un parfum de lux ce te duce cu gandul la o vacanta de vis!

Sano Maxima Detergent Capsule BIO POWER (28 capsule)
Contine enzime speciale pentru indepartarea unei game largi de pete: de la cele comune pana la alimente proaspete sau gatite si cosmetice. Potrivit atat pentru haine albe cat si colorate. Lumineaza albul si mentine stralucirea rufelor colorate! Rezultate excelente chiar si pentru spalarea la temperaturi joase. Instructiuni de utilizare: va rugam sa le utilizati doar cu mainile uscate. Introduceti capsula in cuva masinii de spalat, urmata de tesaturi si porniti programul ales. O singura capsula este suficienta pentru o incarcare de 5 kg de tesaturi, cu un nivel moderat de murdarie. Adaugati o alta capsula daca greutatea rufelor depaseste 5 kg sau cand hainele sunt extrem de murdare. Nu este necesara pre-spalarea. Asigurati-va ca respectati intotdeauna instructiunile producatorului de tesaturi.

Sano Anti Kalk Universal 4in1
4 actiuni, 1 singur produs: indeparteaza calcarul, grasimea, coroziunea si rugina, precum si petele provocate de apa! Excelent pentru robinete, instalatii sanitare, inox, ceramica, oale, plite, suprafete de lucru, din bucatarie, etc. Disponibil in recipient cu pulverizator 750ml.

Sano Spark Detergent Lichid pentru Vase
Contine cel puțin 24% ingrediente active! Curata in profunzime si ofera stralucire veselei si tacamurilor chiar si in apa calda sau rece. O picatura pe un burete umed este suficienta pentru o cantitate mare de vase si tacamuri. Produs integral din ingrediente cosmetice, din materii prime de cea mai inalta calitate cu extracte vegetale naturale ce curata si protejeaza pielea sensibila a manilor. Disponibil in recipiente de 1L, 700ml si varianta economica punga refill 500ml, dar si in mai multe parfumuri: castravete, lamaie, lavanda si migdale.
Produsele sunt disponibile in retelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, in magazinele traditionale din apropierea dvs, dar si online.

In Romania, SANO este prezent de mai bine de 15 ani si are un portofoliu de peste 400 de produse intr-o varietate de categorii: articole de toaleta si igiena personala pentru adulti si bebelusi, produse de curatenie si mentenanta, detergent pudra, lichizi si balsamuri de rufe, insecticide si pesticide, produse din hartie si produse dedicate segmentului HoReCa si industrial.

Grupul Sano detine in Romania brandurile de cosmetica Softcare, Careline si Natural Formula.