parfum

New York-ul este unul dintre acele orase care exercita o putere de atractie aproape magnetica: plin de viata, iconic prin privelistile urbane unice si o inspiratie constanta pentru creatorii de orice fel. Viata in New York a stat la baza seriei de parfumuri DKNY, care a asociat orasul cu aromele puternice de mar, evocand cunoscuta porecla a acestuia: „The Big Apple”.

DKNY, unul dintre cele mai cunoscute branduri de parfumerie la nivel mondial, lanseaza un concurs al carui premiu este o excursie la New York.

In perioada 15 mai – 30 iunie 2017, achizitioneaza din oricare magazin Sephora, unul dintre merele fermecate – DKNY Be Delicious, DKNY Be Tempted sau DKNY Be Tempted Eau So Blush – si ai ocazia sa castigi o escapada in faimosul oras american New York.

Remarcandu-se prin note specifice de mar, grapefruit, magnolie si lemn de santal, DKNY Be Delicious reprezinta, pentru multe femei, parfumul definitoriu, cu aroma fermecatoare ce suprinde intotdeauna.

Astfel, DKNY doreste sa te rasfete si sa iti ofere o experienta de neuitat – nu doar prin parfumurile care evoca viata in iconica metropola, ci si printr-o excursie in New York-ul care a inspirat generatii de creatori.

Afla mai multe despre concursul nostru pe www.sephora.ro si fii si tu una dintre femeile care sunt definite de aroma puternica de mar de la DKNY.

Da startul distractiei si experientelor unice folosind hashtag-ul #BuyAnAppleToTheBigApple!

Pret recomandat produs 50ml: 265.77 RON

Despre parfumul DKNY

Lansat in anul 2004, DKNY Be Delicious este unul dintre parfumurile cele mai bine vandute la nivel mondial – in fiecare minut se vand cate doua ”mere” in lume. A fost primul brand de parfumuri care a extras sucul delicios de mar doar pentru aroma sa, iar rezultatele au fost extraordinare. A atras atentia lumii numaidecat. Zece ani mai tarziu, DKNY Be Delicious este mai fermecator ca niciodata. Celebreaza femeia DKNY Be Delicious care e inviorata si sexy.

Despre Be Delicious: Nota specifica de mar suculent american al parfumului DKNY Be Delicious, un extract natural, este inconjurat de verdele inrourat al grapefruit-ului si al magnoliei. In centrul aromei se afla tuberoze, lacramioare, trandafiri si violete, cu note moi de lemn de santal, casmeran si chihlimbar alb.