ziua indragostitilor

De Ziua Indragostitilor, torturile din colectia Signature si prajiturile Essentials au decor special, in editie limitata Colors of Love. Sarbatorim iubirea cu arome rafinate si culori vibrante!

Prajituri Heart Essentials – 15 lei

Tort  Signature Heart – 150 lei

Tort Signature  Purple Love -150 lei

Despre torturile Signature:

Torturile Signature introduc in Romania notiunea de concept cake: retete proprii, rafinate, surprinzatoare, cu un decor unic, elegant, modern.

„Ne-am dorit sa oferim pretexte pentru clipe de neuitat alaturi de cei dragi: un moment romantic in doi, traditia pranzului de duminica in familie, o sarbatoare intre prieteni sau o aniversare. Este o colectie creata pentru momentele speciale si oamenii pe care ii pretuim”, spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Retetele premium combina mousse-uri cremoase, precum cele de ciocolata belgiana, caramel, sampanie sau cognac, cu mousse-uri cu arome proaspete, light, de cirese, fructe de padure sau lamaie si blaturi amaretto cu migdale sau blaturi cu ceai verde. Create folosind tehnici traditionale si cea mai noua tehnologie, torturile Signature au arome intense si texturi delicate, intr-o armonie perfecta. Designul colectiei Signature Cakes 2016 are la baza forme organice, glazuri in culori vibrante, cu straluciri de oglinda, decoruri de ciocolata belgiana si detalii pretioase, precum foita de aur.

Despre prajiturile Essentials:

Grace Couture Cakes a creat  o colectie de 10 prajituri individuale din care poti compune mixul perfect pentru evenimente speciale, pentru clipele tale de rasfat dulce sau pentru un cadou pretios, oferit celor dragi. Satine, Plaisir, Extase, Pistaches, Noele, Dacqouise, Caramelle, Citron, Chocafe, Blache sunt rezultatul cautarii simplitatii rafinate: prajituri cu arome esentiale, autentice, folosind ingrediente naturale si retete inedite, într-o prezentare eleganta, dar exuberanta.

Despre Grace Couture Cakes

Lansat in 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier couture de cofetarie din Bucuresti, dand forma celor mai rafinate dulciuri, pentru a celebra momentele speciale si povestile de iubire din viata fiecaruia dintre noi. In portofoliul Grace Couture Cakes se regasesc torturi, prajituri individuale, dulciuri pentru candybar, macarons, pentru orice eveniment privat sau corporate. (www.gracecc.ro)