Office Shoes

Luna mai a inceput cu temperaturi dintre cele mai placute, numai bune pentru momente de relaxare in compania familiei si a prietenilor. Tocmai de aceea, retailerul de incaltaminte Office Shoes se pregateste sa vina in intampinarea clientilor sai cu modele noi, care sa multumeasca toate gusturile.

Astfel, au fost introduse pe site branduri noi precum Flossy, Inuovo, Ipanema, Rider, Gioseppo, Columbia, dar si foarte multe produse de vara, pe care cei in pas cu moda ar trebui sa le aiba in garderoba.

Pentru ca una dintre cele mai bune investitii este in incaltamintea de calitate, doamnele si domnii pot profita de gama variata de modele de pe site, pentru a achizitiona modelul potrivit, la un pret avantajos.

Office Shoes

De asemenea, pentru temperaturile ridicate de vara, retailerul de incaltaminte introduce cele mai noi modele de sandale si slapi, potriviti pentru acest sezon, de la branduri precum Tommy Hilfiger, Birkenstock, Polo, Ipanema. Fie pentru o plimbare la malul marii sau pentru o plimbare urbana, incaltamintea lejera va completa cu succes un outfit fresh, lejer si in ton cu tendintele.

Despre Office Shoes
Office Shoes este un magazin international, prezent in Romania si alte opt tari din Europa si existent in mediul online din 2013. In grila de produse se gasesc peste 30 de branduri comercializate cu preturi variate, care se muleaza pe nevoile intregii familii, existand incaltari pentru femei, barbati si copii.

Cei interesati pot achizitiona produsele Office Shoes atat in mediul online, cat si la magazinele deschise in Bucuresti, Braila, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Targu Mures si Arad.