batiste-sampon

Aliatul parului perfect aranjat, cu un aspect proaspat in doar cateva secunde, Batiste este cel mai mare si mai iubit brand de sampoane uscate din lume.

Mereu trendy si indraznet, produsele se inspira constant din viata femeilor ce vor sa fie aranjate , desi ritmul de viata este de cele mai multe ori ametitor …Totusi, cu Batiste aranjatul parului nu mai este o problema  fa-l sa arate perfect in cateva minunte!

Batiste vrea sa ofere mai mult … asa ca,  incepand cu luna aprilie se lanseaza gama Stylist, cu produse inovatoare de styling si coafat. Samponul uscat XXL Volume  se reinventeaza si devine Batiste Stylist XXL Volume, iar gama este completata de: fixativ lejer, spray de protectie termica si stralucire, texturizator si spray anti frizz.

In plus, pe langă binecunoscutele sampoane deja existente in farmacii – Original, Blush, Tropical, Cherry, Light&Blonde, Deep&Dark,  gama Batiste se va imbogati cu inca un produs – Heavenly Volume, special creat pentru a oferi parului volum instant si prospetime.
Logo-ul brandului se transforma din “batiste” in “Batiste”, iar toate produsele primesc un look nou, mai fresh si mai atragator.

Alege aroma Batiste care te inspira!

Te asteptam in farmaciile Sensiblu sau pe: www.samponbatiste.ro www.facebook.com/BatistesamponuscatRomania