La-Mer

Atunci cand nivelul de hidratare este scazut, tenul isi pierde din stralucirea naturala. La Mer lanseaza noul Revitalizing Hydrating Serum, un produs care ofera vitalitate si tinerete pielii prin ingredientele hidratante si nutritive din resursele marine, solutia miraculoasa de energie pentru stralucire si revitalizare.

Beneficiile vizibile ale noului ser La Mer

Inca de la prima aplicare, din momentul in care picaturile serului intra in contact cu celulele din piele, acestea devin mai hidratate. Ridurile fine devin mai netede, in timp ce pielea este vizibil catifelata si revitalizata.

Hidratare rapida

Datorita ingredientelor naturale marine pe baza de alge rosii si maro care au rolul de a intra repede in piele, serul ofera hidratarea rapida si necesara de care tenul are nevoie chiar de la prima aplicare.

Andreea-Raicu

Activarea tineretii

O picatura din miraculosul Miracle Broth™, un amestec puternic de ingrediente marine, este esenta care se regaseste in orice produs La Mer. Secretul sau consta in mixul bogat de ingrediente nutritive precum ierburile de mare, care impreuna cu alte ingrediente se transforma timp de trei patru luni, in timpul procesului de bio-fermentatie, intr-o sursa de energie care acționeaza ca un catalizator puternic pentru regenerarea pielii. Acest ingredient ajuta ciclul natural de regenerare al pielii sa o revitalizeze si reconditioneze.

Hidratarea profunda este doar inceputul: aplica serul La Mer in zonele faciale unde ai nevoie de hidratare si revitalizare pentru a obtine rezultatul asteptat.

Pret recomandat: 780 RON

Produsele La Mer sunt disponibile in exclusivitate in magazinul Sephora din Baneasa Shopping City.
#RevitalizingJourney

Despre La Mer

La nivel mondial, in 1995, La Mer a fost achizitionata de Estée Lauder Companies iar brand-ul este vandut in prezent in peste 65 de tari. Primul produs al brand-ului, Creme de la Mer, a fost creat de doctorul fizician aerospatial Max Huber, in cercetarile sale pentru a gasi un tratament pentru pielea sa. Astfel, mult dorita Crème de la Mer a ajuns deja la statutul de produs cult, avand consumatori loiali in intreaga lume, multumita beneficiilor pe care le aduce pielii. Adusa la stadiul perfect de dr. Max Huber dupa 12 ani si 6000 de experimente, crema contine ingrediente meticulos selectate iar procesul intens de fermentatie ramane inca in structura marcii, fiind printre cele mai bine pastrate secrete din industria de frumusete.

Despre Estée Lauder Romania

Estée Lauder Romania este o companie de beauty recunoscuta la nivel mondial ce a intrat pe piata din Romania in 1997. Portofoliul sau contine produse cosmetice pentru machiaj, parfumuri celebre si produse de ingrijire. In prezent, din portofoliu fac parte branduri precum Clinique, Estée Lauder, Tom Ford, Michael Kors/Tommy Hilfiger/Donna Karan New York fragrances, Bumble and Bumble, La Mer, Bobbi Brown si MAC. De curand, la nivel mondial, Estée Lauder Companies a achizitionat si brand-ul by Kilian, dezvoltandu-si astfel si portofoliul de parfumerie de nisa.