nomasvello

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL continua procesul de extindere nationala!

Luna aceasta reteaua a inaugurat in Romania 3 noi saloane premium, ajungand sa numere 32 centre de infrumusetare, deschise in cei 7 ani de existenta. Din totalul de 32 centre estetice, 15 sunt active in capitala si 17 in orasele mari si medii din tara.

In data de 13 mai, brandul No+Vello a deschis portile celui mai nou salon de infrumusetare din capitala, Nomasvello Cora Pantelimon din Bucuresti. La deschidere au participat atat clienti, cat si bloggeri dornici sa afle ultimele trenduri in domeniul ingrijirii personale. Invitatii au fost rasfatati cu candy bar, au participat la o tombola cu premii atractive, iar toti cei prezenti au beneficiat de testarea gratuita a serviciilor si produselor No+Vello, precum si de cadouri surpriza.

Clientii Nomasvello Cora Pantelimon beneficiaza de servicii premium de Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL, Terapii Faciale cu tehnologia Proskin si Tratamente Intensive pentru ten.

Prin epilarea definitiva cu IPL se elimina parul de prisos si se trateaza foliculita, in timp ce rejuvenarea cu IPL atenueaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin de curatare faciala in profunzime actioneaza pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice, eliminand celulele moarte, excesul de sebum si punctele negre, pentru un ten frumos si sanatos.

Succesul conceptului No+Vello se bazeaza pe pretul fix si unisex de doar 30 euro pe sedinta, indiferent de zona tratata si pe eficienta ridicata a tratamentelor, care transforma clientii in adevarati promotori ai serviciilor.

Salonul Nomasvello Cora Pantelimon are activa in permanenta campanie de loializare pentru clienti, carora le ofera sedinte gratuite de epilare definitiva pentru fiecare 3 prieteni carora le recomanda serviciile No+Vello. Totodata, clientii primesc si puncte pe cardul de fidelitate, acumulate la fiecare plata, cu care isi pot efectua gratuit anumite tratamente. Mai mult, persoanele care au efectuat un tratament cu IPL beneficiaza de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologia ProSkin.

Pe langa toate aceste avantaje competitive, Nomasvello Cora Pantelimon din Bucuresti se remarca prin utilizarea unei aparaturi proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, care asigura eficienta tratamentelor. Un alt atu al brandului No+Vello este ca ofera tratamente de epilare definitiva si pe piele bronzata, efectuate in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE.

Centrul Nomasvello Cora Pantelimon comercializeaza si produse profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali proprii pielii, potrivite tuturor tipurilor de ten.

Mai mult, ofera Gratuit tuturor celor interesati testarea epilarii definitive, alaturi de o diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete.

Ai toate motivele sa vizitezi noul centru Nomasvello Cora Pantelimon!

Detalii pe www.nomasvello.ro