A doua discutie live pe care Andreea a avut-o pe contul ei de Facebook , in cadrul proiectului de comunicare Redd’s Talk, a avut ca tema principala modalitatea prin care reusim sa ne eliberam de stresul vietii profesionale pentru a ne bucura de viata personala.

In cadrul proiectului Redd’s do it, girls!, Andreea si-a propus sa deschida o linie de comunicare directa cu fanele ei. Daca miercurea trecuta discutia a fost centrata pe modul in care reusim sa ne gasim echilibrul intr-o lume din ce in ce mai agitata, azi fetele au vorbit despre viata de dupa birou! Caci exista si o astfel de viata! 🙂

Nu ai apucat sa vezi dialogul? Iata-l!


Ea insasi un om care munceste foarte mult – asadar mai mult decat in masura sa detalieze acest subiect – Andreea le-a dezvaluit curiosilor metodele prin care reuseste sa delimitele cele doua zone ale vietii ei – cea privata de cea profesionala – si s-a bucurat impreuna cu membrele comunitatii adunate pe pagina ei de Facebook ca mai exista speranta! 🙂

sticla Cranberry cu spuma + stamp

Da, nu suntem pierdute atata timp cat ne dam seama ca fericirea nu vine din titulaturi de cariera, ci din lucrurile simple, la care are acces oricine!

De la mersul pe bicicleta, la citit, colorat, meditatie si pana la mult ravnitele discutii cu prietenele – supapa care ajuta orice femeie sa-si verse naduful, sa impartaseasca emotiile cele mai puternice, sa ceara sfaturi si sa puna lumea la cale – toate aceste subiecte au aparut deseori in dialogul live al Andreei cu cititoarele.

Saptamana viitoare, miercuri, pe 17 august, nu rata urmatoarea intalnire! Pregateste-te sa vorbiti ca fetele despre cum poti deveni mai increzatoare in fortele proprii cu ajutorul comunicarii.