salsa raw

Aceasta reteta de salsa raw este o adevarata desfatare. Este proaspata, sanatoasa, saraca in grasimi si usor de preparat. Salsa raw poate fi consumata cu cipsuri mexicane din porumb, dar si cu un delicios taco cu boabe de fasole pregatit in casa ori cu diferite tipuri de peste.

Coloratul sos salsa nu este doar sanatos, ci si extrem de gustos. Orice mancare poate fi asezonata cu sos salsa, care poate fi mancat si simplu, pe paine integrala. O lingura de sos salsa raw are 4, 3 calorii.

De asemenea, sosul salsa raw este delicios in combinatie cu gazpacho, o supa de legume, rece, foarte sanatoasa, datorita faptului ca legumele nu sunt tratate termic si astfel isi pastreaza toate proprietatile nutritive.

Iar, in cazul in care te afli in plin program de slabit, salsa iti va fi de ajutor. Chili din compozitie ajuta la arderea grasimilor, conform studiilor facute in acest sens el avand capacitatea de a accelera si cu 20% arderile din organism.

Insa, pentru a obtine un sos salsa raw perfect este necesar sa alegi cu grija ingredientele pe care le folosesti. Chiar daca vei scoate un ban in plus din buzunar, opteaza pentru rosii din culturi bio. Acestea nu doar ca au un gust mai bun, ci te si protejeaza impotriva infectiilor.

De asemenea, coriandrul consumat in stare proaspata are actiune terapeutica, datorita continutului bogat de antihistaminice naturale, acesta fiind astfel un bun adjuvant in lupta cu alergiile din diverse cauze.

Cum prepari un sos salsa raw

Ingrediente
250 de grame de rosii proaspete taiate fin
1 ceapa mica, taiata fin
3 chili medii, tocati marunt
1 legatura de coriandru proaspat, tocat marunt
sare, dupa gust
suc de lime, dupa gust
1 lingura de apa

Mod de preparare
Se combina intr-un bol toate ingredientele si se serveste imediat.

Timp de preparare: 30 de minute
Numar de portii: 4

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver